cnnemr AtaHanveAnnesi canim merhaba benim oglum 1 bucuk aylik reflusunden dolayi kullaniyorum. Daha cok yeni baslamissin anca ilac etkisini gostericek. Ayrica ara ara vermek neden? Duzenli bi sekilde vermen gerekiyor. Benim doktorum sabah ve aksam beslenmeden once ver dedi.
cnnemr AtaHanveAnnesi evet bi paketi kucuk biberona dokuyorum kaynamis ilitilmis icme suyunu 3 tatli kasigi dokup iyice eritiyorum sabah aksam emzirmeden once veriyorum. Benim tavsiyem Duzenli ver canim. Yada baska bi doktora daha danis istersen
AtaHanveAnnesi cnnemr sağol canım her doktor başka bişiy söylüyor bilemedik ki.. 5 ayda iki kez doktor değiştirdik zaten 😟😣🙏🏻
Deletedmom113 AtaHanveAnnesi kızım.suan 17 aylık ve 7 aya kadar kullandım cokkk cokk güzel ilaç zaten üstünde de yazıyor 1 haftada etkisini gösteriyor diye merak etme cnm ben yarın çay bardigi suya karistiriyordum her mamadan sonra 1 çay kaşığı veriyordum bide bebelac ticker mi ne öyle birşey adı mama kocam artırıcı kullandım bunlar sayesinde fışkırarak büyükler gibi kusan kizim düzeldi 😍
AtaHanveAnnesi Deletedmom113 Bi de sizin dediğiniz gibi deneyeyim İnşallah kesilir. Kullanmaya başlayınca biraz azaldı ama bugün yine çok kustu İnşallah geçer 😣 🙏🏻 💓
gizem75 benimde 3 aylık bende gaviacon verdim ama dr emzirdikten sonra dedi öyle olunca ilacın tadından gene kustu hala da çok kusuyor bide emzirmeden önce deniyim ben mama veriyorum ama gene aynı şekilde oluyodur heralde dimi mamadan önce?
AtaHanveAnnesi gizem75 evet mamadan önce olması gerekiyor. Gaviscon aç kullanılır yetişkinlerde de böyledir
Deletedmom113 AtaHanveAnnesi geçer insallah bide dikkat etmek gereken şeylerde var cnm azar azar ama sık sık emzir bide hemen kaldırma dik.srkildr emzir biraz kalsinn oyle sonra gazını muhakak çıkar gerekirse 1 saat ama çıkar başını yüksek tut reflu yatağı çok iyi gelmişti çok salama
AtaHanveAnnesi Deletedmom113 sağol canım teşekkür ederimmm bebeklerimiz hep iyi olsun sağlıklı olsun İnşallah