BuzluLatte ayseee_ hepsini en fazla 5 kez ancak giymiştir. Hiçbir leke deformasyon yok. Şuan mağazadan alsanız bu kadar olur emin olun 😊
Zeytin-gozz1 BuzluLatte ilk defa hem temiz hem uygun fiyatlı bir 2. El satışı gördüm sayenizde.😊 normalde 2. El almam ama o kadar temiz ki ürünler insanın alası geliyor 😄 malesef bedenler çok çok küçük biz 4 yaş olduk, hayirli ve bereketli satislar dilerim😊
BuzluLatte Zeytin-gozz1 insanlar artık çöp kenarına bırakılacak vaziyette olanlari bile aman satayım diyor malesef 🥲 ve ayrıca ikinci el asıl değerinin çok çok altında olmalı diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim 💜
ayseee_ BuzluLatte hesabınızın adı ne acaba,bir bakayım kargo ne kadar tutuyor, fiyatlar çok Uygun güzel ama kargo ile ne kadar olur bilmiyorum 🥲
BuzluLatte Tombikdonerartikcokpahali canimm bugün evde değiliz 🤭 şu ani planlar ortalığı duman ediyor ama söz en kısa zamanda 🥲
Dedektifgadget BuzluLatte off İstanbul tuzla Pendik Kartal civarında olsada elden teslim imkanı olsa kart kullanmıyorum şuan hacizli diye hepsi çok güzel 🥲🥰
ayseee_ BuzluLatte en üstteki pembe kısa kollu takım ve mor çizgili kısa kollu takım,iksiini almak istiyorum 🥲