BuzluLatte Tombikdonerartikcokpahali oo o zaman olur. Benim kız 17 aylık. En son geçen ay giydi hala oluyordu 😂 kilosu geçen ay 11.500 idi. Eğer sizin kizinizda bu kiloda veya daha az ise olacaktır minnosa
Tombikdonerartikcokpahali BuzluLatte 10 kilo belki vardır veya yoktur olur o zaman 🥹 başka var mı böyle uzun kollu takımlar falan köye gideceğiz bayramda soğuk oluyor oralar.
BuzluLatte Tombikdonerartikcokpahali var inanın ki çekemedim. Kızım 2 yaş sendromuna erken girenlerden 😂ben yarın olanları çekip yükleyeyim size mesaj atarım 🌸
Tombikdonerartikcokpahali BuzluLatte gardropstan iletişim daha kolay oluyor o hesabın var mı oradan atarsın resimlerin hepsini 🏵️
Tombikdonerartikcokpahali BuzluLatte dolap sattigin zaman çok kesinti yapıyor. 😂 Gardrops o kadar yapmıyor en azından neyse şimdi almıyorum o zaman yarın atarsın öyle alırım
BuzluLatte Tombikdonerartikcokpahali ama bilmiyordum. Evet dolap inanılmaz kesinti yapıyor ama alışkanlık işte 🥲 yükledim birazdan onaylanır paw patrol diğerlerini de çekip atacağım. Haber veririm 😍
Alya-Sena BuzluLatte yaa tisort takimlara bayildim onumuz yaz harika olurdu ama kizim 21 aylik suan yaza tam 2 yas . Kaliplari nasil acaba
BuzluLatte Alya-Sena evet çok tatlılar 😍 ya şöyle söyleyeyim. Benim kızım 17 aylık 12 kg 80 cm boy. Şuan tam oturuyor üzerine. Ben bol seviyorum. O sebepten satıyorum. Siz kızınızın boy kilosuna göre değerlendirin isterseniz 💜
Alya-Sena BuzluLatte benmki zayif 10 bucuk 11 kg ya vardir ya yoktur. Bende bi tik bol giydiriyorum rahat ediyor onun icin emin olamadim.