anonim96 Madamehappyyyyy 9 da yatırdım tam 5 kez uyandı en son 12 de kalktı hala yatmadı beşiginde dönüp duruyor uyuması lazım ama uyumuyor ağlıyor yatırınca
Madamehappyyyyy anonim96 biraz daha geç saate yatırmayı deneyin? Gün içinde çok mu uyuyor? Uyku düzeni kurmaya çalışın. Gece uykusu biraz daha uzun olur öyle.
seizetheday anonim96 uykusuzluk çok zor ama geçiyor merak etmeyin kaç aylık ki bebeğiniz oğlum 21 aylık azılar çıkana kadar yaşadık bu durumu şimdi ikinci azılarda ne yapıcaz bakalım ama nazar değmesin 2 3 aydır iyi biraz geç yatar 11 12 de ama öğleye kadar yatar bir de 1 2 saat gündüz uykusu vardır
cicekkeser anonim96 benim kızım 8 aylık oda geceleri uyumuyordu bende gece uyku duası açtım YouTube den çok şükür iki sallıyorum yatıyor bazen dualara ihtiyac oluyor çare bulamadığında denemelisin bence🙏🏻☺️
anonim96 cicekkeser hemen deneyeceğim teşekkür ederim sallayarak mı dinletiyorsunız kendi mi dinleyip uyuyor
anonim96 Madamehappyyyyy dün gece 12 de uyudu gece kalkmaları saymıyorum gündüz 7.30 da uyandı zorla 8 buçuga kadar uyuttum uyandı daha uyumadı sonra öglen 12 de uyudu 1 buçukta kalktı 4 de tekrar uyudu 5 de kalktı sonra akşam 9 da uyuttum gece 12 ye kadar 4 -5 kez agladı uyandı artık saldım kendi kendine beşikte oynuyor 1 saattir napayım
anonim96 reng onlar çok biliyor ya 7-24 baksınlar o zaman onlar sakin kalabiliyormu fosur fosur uyumayı bilir onlar anca salaklar
Sevda1665 anonim96 benım annem babam yok. İlk bebeğim ve sezeryan oldum bebeğim yoğum bakımda kaldı 20 gün o dikişli halimle günlerce süt sağdım götürdüm sütüm gelmiyordu elle sağdım bide. Canım yana yana süt gelene kadar çocuğumun emme refleksi yoktu emmedi sonra yogum bakımdan çok şükür çıktı zor bir bebekti kolik bebek 4 ay hiç uyumadı gazdan yukamayı bilmiyordum bakmayı bilmiyordum gecelerce ağladım 4 buçuk aylık oldu hem domuz girişini oldu hem bronşit hiç toparlanamadık şimdi de yemesi yok hastane hastane geziyorum gerçekten o kadar yalnızım ki kimse yok ama yinede bakıyorum anne olmak bence böyle bisey güçlü olmak
zehra1641 buket08 5. Aydan bildiriyorum, sizin için en zor zaman dilimi, hem durgusal olarak hem de bebek bakımı, ama merak etmeyin 3. Ayda gaz sorunun azalmasıyla çok keyifli bir dönem başlıyor🥰
buket08 zehra1641 ya herkes böyle diyo 3 aya kadar ne oluyosa diye gerçekten gaz çok büyük sorun çok üzülüyorum sanki bakamıyorum gibi düşünüyorum sabırsızlıkla bekliyorum 3. Ay ve sonrasını 🥰
cicekkeser anonim96 ben kızıma hem sallayarak hemde uzandırıp sallamadanda sırtına hafifçe pış pış yapıp yatırıyorum nasıl istersen dene sadece bunun için seninde sakin olman gerek nasıl biz büyükler bir kişinin gergin ve sinirli olduğunu hissedebiliyorsak onlarda hisseder bunun için sakin kalıp ayağında sallayarak uyku duası aç ve uyut çok yüksek sesli olmasın onu rahatlatacak bir ses yüksekliğinde ayarla
AEgemm anonim96 ben de çok sinirli bir insanım her şeye karşı anne olmadan önce 5 dk erken uyandırıldığım için kızardım neden uyandırdınız diye. Anne olduğumda da bebeğime karşı sinirli olacağımı düşünüyordum çok korkutuyordu bu durum beni. Allah bebeğimin yokluğuyla sınadı çok erken doğdu yoğunbakımda kaldı şimdi hiç eski halimden eser kalmadı çoğu zaman gece 2- 3 de uyur sabah erken kalkar ama yanımda olmadığı süreyi düşünüp asla yükselmem. Çok sinirlendiğinizde evladınızın yanında olmadığını düşünün sağlıklı olduğu için şükredin. En önemlisi de eşiniz biraz daha desteklesin sizi uzun süre uykusuz kalmak zor bir durum eve geldiğinde biraz o ilgilensin siz de dinlenin
elf966 anonim96 sağlığı canı yerinde olsun benim bebeğimde öyleydi çok zor anlıyorum seni gerçekten destekte pek olmuyordu eşim ama ibret alınacak çok şey var iyi olsunlar hoş olsunlar büyüdükçe düzene girecek hasta o kadar çok çocuk varki hep düşündüm onları sinirlendiğim anlarda ve uyumazsa uyumasın ya iyi sağlıklı bin şükür diyerek sakinledim
ard_ary_1308 anonim96 bi kere kaç aylık bebeğiniz ? Malesef uyku en büyük sorunlardan bir tanesi ama emin olun uyumayan çocuk uyumuyor bnm kızım 3 yaş 3 aylık 15 gündür geceleri kalkıp salonda yatıyor allahtan beni kaldırıyor yoksa bilmicem çünkü uykum çok derin eşinizden destek alın bn çok zorlandığımda gece ihalesini kaç kere eşime kitlemişimdir çünkü nasıl perişan oluyorum görüyordu sağolsun hem oğlumla hem kızımla doğru zaman dilimlerini kullanarak ikiye bölünüyorduk ama çok iyi geliyordu Asla anne olmamalıymışım demeyin Allah bu sıkınıtınızı artcak sıkıntı vermesin Bol bol nefes egzersizi yapın bol su için ve hergün düzenli bebeğinizle sabah akşam yürüyüş yapın
selinnnnnnnn anonim96 ben böyle bi post acıkcakrım kafayı sıyırıyorum galiba sabah erken saatlerde özellikle oğlum ağlıyor bende gidip mama yapıyorum güya hazır bi iyice ayılıyorumki mama yok ortada geçen uykuluyum gene sabah eşime güya git mama yap dediğimi ve eşiminde yapıp getirdiğini hatırlıyorum ama bi baktımki eşim yok işe gitmiş bazen kendi kendime vurup sinirimi kendimden çıkarmaya çalışıyorum ona bağıramıyorum çünkü mamaya direniyor sabahları ağlıyor ve içmiyor benimde uykum var tabi en zor anım o an ama gün içinde sabah sinirlendiğim için o kadar pişman olup özür dikiyorumki oğlumdan için sızlıyor yalnız değilsin 😔🙏
aslhnkrts anonim96 seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yeni bir aylık anneyim uykusuzluk insanı en çok yıpratan yoran şey😔 yanınızda yardım eden de olmazsa daha yorucu oluyor ama minik için değer bazen bende sizin gibi düşünüyorum öyle zamanlarda bebek arabasına koyup yürüyüşe çıkıyorum tek yapabildiğim bu iyi de geliyo ayrıca
Lalexx buketzm canım kullanımı nasıl acaba bebeğim 8 buçuk aylık günde kaç kez veriliyor damla hiç uyumuyor geceleri 🤦♀️
buketzm Lalexx günde 4 kere 5 damla şeklinde öğleden önce 2 kez sonra 2 kez. Ama 8 buçuk aylıksa bay bay night var onu bence bi deneyim trendyol yorumları güzel geceleri düzene girer belki böylelikle
sumshnn anonim96 biri 19 diğeri 4.5 aylık iki oğlum var .ve bugün cinnet geçirmemek için kendini zoe tuttum. Sonra dedm sen nasıl bi annesin. Geçicek geçecek diyorum ama etki bırakmadan geçmek istiyorum. Çocuğun sonea annem böyle biriyidi demesini asla istemiyorum ama gerçekten çoook yoruluyorum hem gece hem gündüs ben bakıyorum eşimin bir katkısı yok. Çok zorlandığımda gün içinde anneme gidiyorum. Ama bu ara büyüğü elimi bile bırakmıyo hep beni istiyo yıldım bıktım.
Mcnnm7 anonim96 ben bugün bağırdım gece az önce uyandı yine bağırdım suan sadece ağlıyorum 😭 bağırmamaya çalışıyorum ama tukendım ne yapacağım ya bebeğim 11 aylık korkuyordur dimi sebepsiz yere ağlıyor ruhum daralıyor bebeğim ağlayınca