anonim96 bunu bazen bende düşünüyorum ben neden anne oldum iyi bir anne değilim ama oysa ki detaylı düşündüğümde iyi bir anne olduğum için bu kadar yıpranıp iyi bir anne olmadığımı düşündüğümü düşündüm, süper anneyız biz sadece yorgun, uykusuz, desteksizizve zaman zaman eski hayatımızı özlüyoruz bu suç değil annelik inişli çıkışlı, bazen bende o kadar sinirlenıyprım ki mutfağa gidip tezgahı yumrukluyprım daha bu sabah 13 aylık ikizlerime kızmadım ama hüngür hüngür ağlayarak konuştum neden böyle herseyı sizin içim yapıyorum çok yoruldum artık sizden başla kimsem yok sizde biraz bana yardımcı olun diye kızmadım oysaki sadece kendımı tutamadım ama ben ağlayınca bile ikisininde dudakları büzüldü o kadar yorgunum ki zaman zaman sesim de yükseliyor ve kızımın biri o kadar korkuyor ki çocuk benden korkuyor beni sevmeyecek diyorum ama gün içinde onlar için o kadar çabalıyorum ki gorsenız yok artık dersiniz eminim sizde öylesınızdır bir karşılık bekliyoruz ama henüz çok küçükler büyüyecekler ve karşılığını göreceğiz emınım canım anne 🥹🫶