Prensesminik42 Duygudikicidkc bnde 81 kiloyum nasıl yapmak lazm Aralık li orucu veya beslenme neler yediniz
Duygudikicidkc Prensesminik42 sabah 10 kahvaltı yaptım domates salatalık yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek 1 de yeşil çay içtim 3 de kahve içtim en son 6 da akşam yemeği yedim sebze ağırlıklı ekmek yine 1 dilim aralar da ve sonrasında bol su içtim evde spor yaptım
Mink-hyt Benkeyfimkahyasi90 bir kutuyu bitirip bir hafta ara diye hatırlıyorum benimki bitmedi daha. Satın alacağınız satıcı daha net yanıt verebilir. Estagffrullah🌺
Tosbikkkk Duygudikicidkc peki yemek yediğini saatler içinde abur cubur yada makarna mantı falan yediniz mi
Duygudikicidkc Tosbikkkk abur cubur yok kuzu yemedim ama makarna pilav yediysem ekmek yemedim mesela ödül yap kendine bigün canın yemek istedi misal hamburger hemen diyet bozuldu demek bi gün sonra devam et onu dengele daha hafif salatayla geçiştir mesela
Duygudikicidkc hepbahar123 detox suyu yap suyu kaynat içinde limon sık at içine limonu soda dök bi şişe 1 çubuk tarçın at akşamdan sabah iç suyu