frappuccino Eşim A101 e girince görmüş, bana da sormadan almış annem için . Kullanan var mı aranızda kızlar?
allyell frappuccino kiwi markasının hiç bir ürününü önermiyorum ben. Eşim önceden A101 de çalışırdı kiwi marka aldığı tüm ürünler bir iki aylık kullanımlık olurdu sonra hemen bozulurdu. Çevremdeki kişilerden de aynı duyumları aldım. Keşke farklı marka almış olsaydı.
Bayancorek frappuccino robot süpürgeyi bilmiyorum ama bu zamana kadar aldığım kişi marka her üründen memnun kaldım tabi elektronik şans işi birazda, güle güle kullansın 🌸
frappuccino allyell Benimki indirimde ne görse alıyor dinlemiyor ki. 2600 liraya düşmüş 5000 den allahtan fiyatı uygun
frappuccino larindidems alırken ne markasına ne de ne için kullanıldığına bakar🤣 geçen filtre kahve makinesi almış. Ömründe türk kahvesi dahi sevip içmeyen adam. Ben de sevmem mesela öylece aksesuar alıyor evine😂🤷🏻♀️
frappuccino Bayancorek ben kiwinin süt sağma makinesini kullandım 5 ay çok memnun kaldım emiş gücü filan güzel hala duruyor mesela ama bu süpürge nasıl bilmiyorum annem için almış , kadına da ayıp olmasın ilk günden bozulup 😁