gzmcnr Bebeğim 5,5 aylık 6900 kg doktor 8 olması lazım günde 1 defa mama verelim dedi , hangi mama markası önerır mısınız?? Sütüm var fakat kılo aldırmıyo
HE-SEN-COK-BILIYON gzmcnr benim bebeğime evolvia çok güzel kilo aldırmıştı ilk zamanlar onu kullandım ama gaz yaptığı için başka mamaya geçmiştim evolvia tavsiye ederim güzel kilo aldırıyor
MelisasMom gzmcnr hipp combiotic kullanıyorum 5 aydan beri anne sütüyle devam ediyoruz, zaten 6. Ayda tadımlara geçiyorsunuz tadım anne sütü ve mama ile kilo alır
HE-SEN-COK-BILIYON gzmcnr sanmıyorum yani bebektek bebeğe değişiyor bence mamanın gaz yapması çünkü çoğu anne hipp combiotic çok övmüştü bana en kötü yapan benim bebeğimi o olmuştu mesela. Bir de senin bebeğin biraz daha büyük o kadar gaz problemi olmaz diye düşünüyorum. Şuan çok gazlı bir bebek mi? Evolvia eczanelerde ve e bebekte var oradan bulabilirsin
gzmcnr MelisasMom evet günde 1 defa mama , tadımlara başladık geçen hafta anne sütü devam zaten 1 kg aldırabilirsem sevıncem insan ister istemez neden kg almıyor ki dıyo moreli bozuluyor çok şükür sağlığı yerinde de bi kgsuda keşke olması gerektıgı gibi olsa diyon işte
HE-SEN-COK-BILIYON gzmcnr güzel o zaman bence deneyebilirsin güzel bir mama gaz yapmasa onu vermeye devam edecektim ben 6 aydan sonra tekrar ona dönmeyi düşünüyorum 😂
gzmcnr HE-SEN-COK-BILIYON denedim içmedi biberonu reddediyordu başka biberon ile verdim yine reddetti deliricem ya aç ama itiyor eliyle
HE-SEN-COK-BILIYON gzmcnr hangi biberonu kullanıyorsun benim bebeğimde emzik tutmuyor ama e bebeğin antikolik biberonuyla içiyor
KayraVeAnnesi_06 gzmcnr Başka bir biberonla deneyin yada kaşık biberon kullanın inşallah alır hiç mama kullanmadı mı daha önce emzik falan
gzmcnr KayraVeAnnesi_06 ılk mama deneyımımız emzik tutmuyor çok denedık , smdı biberon almıyo kendi sütümü de sağdıgımda içmiyo memede anca içiyo .
KayraVeAnnesi_06 gzmcnr Anladım , dediğim gibi ucu anne göğsüne yakın bir biberon yada direk kaşık biberonlar var onunla tekrar deneyin
linamelii gzmcnr bebelac gold deneyin hem gaz yapmadı hemde kilo alımı iyi (hipp ve aptamil dem bu mamaya gectim )
barlasebru gzmcnr golden goat kullanıyorum doğduğundan beri anne sütüne en yakın ve en temiz içerikli formül mama . Bence kiloya takılmayın bizde 5.5 aylığız 7300 kilomuz doktorumuz kilomuzun fazla olduğunu söyledi hepsi ayrı konuşuyor . Bende zayıf olduğunu düşünüp devamlı yedirmeye çalışıyorum . 🫠
gzmcnr barlasebru cidden herkes bska konuşuyor sağlık ocağı da normal diyor çocuk doktorum 8 kg olması lazım diyor insan nabcagını bilemiyo 1 haftada 100 gr almış ama