Umutunannesi_ Bebeğim için tarhana önerisi yaparmisiniz sizin de bebeklerinize kullanıp güzel dediğiniz
sleepnessnami Umutunannesi_ OG natural organik tarhana öneririm kızım çok sevdi tek sevdiği şey de diyebilirim
bebeimhosgeldin bebegiminbesigicamdan Umutunannesi_ Bende e bebektem aldım hiç beğenmedi çocuğum asla yemek istemedi. Annemin yaptığı tarhanadan tuzsuz pişirdim onun daha çok sevdi. Benim bebe anam babam usulü seviyor 😀
Umutunannesi_ bebeimhosgeldin e bebek denedim evet çok kötü oğlumda yemedi yapan biyer bulsam alacağım da yok bende beceremem yapmayı😂
neanladinyurdagull Umutunannesi_ e bebekden aldım geçen gün beğenmedi kızım bende oldum olası tarhana sevmem zaten nasıl yedirecegim bakalım
Umutunannesi_ neanladinyurdagull e bebeginki çok kötü oğlumda yemedi bende aratistayim tarhana olarak ☺️
bebeimhosgeldin neanladinyurdagull ben içine arpa şehriye atıyorum öyle de yiyor bir deneyin isterseniz minik biraz sarımsak rendeliyorum birde
askbebegimmbenim Umutunannesi_ lotus natura baby organik bebek tarhanası sipariş verdim bakalım deneyeceğim.
neanladinyurdagull bebeimhosgeldin 5 buçuk aylık kızım henüz şehriye vermedim biraz daha büyüsün bakalım tekrar denerim
Brkrk Umutunannesi_ beyorganik 10 sebzeli tarhanasını kullanıyorum bebeğim çok seviyor, kutuda satılıyor ve çok pratik
sleepnessnami Noname987 maşallah bari bunu yesin yaparken içine biraz da tel şehriye ekliyorum karnını iyice tutsun diye mecburen