ozlemyavuz Arkadaşlar, bebeği atopik egzaması olup düzelen var mı? Önce kollarındaydı, şimdi çene altına da yayılmış durumda. Sürekli nemlendirmem gerektiği söylendi ama pek yeterli gelmiyor gibi ne yapmak gerekiyor ? Bebeğim 4.5 aylık
Enlsr ozlemyavuz of kuzum biz neler yaşadık nerde böyle bi post görsem hemen yorum yaparım bizimki sulanıp kanıyordu bideee 😢😢 Kesinlikle BİODERMA ATODERM İNTENSİVE BALM al ve kullan doktorumuz önermişti bebek acı çekmesin biz çok geç kalmıştık😢
Bilen7 ozlemyavuz 2,5 aylıktan beri uğraşıyoruz 4 ay diyet yaptım düzelme olmadı. Kortizonlu kremle geçiyor sonra geçiyor. Yoğun nemlendirmede fayda etmiyor zamana bıraktık
sulekzl ozlemyavuz bizimde sadece yüzümüz kaşınıyor kabarıyor bizede mustelanın kremini önerdi doktor sonra tekrar götürdüm baska ilde alerji testi gerek dedi ek gıdaya da baslayamadım alerji testi yaptırmadan bazen sütümü sürüyorum bizim yüzümüzde oldugundan öpmek yok arada yıkıyorum yüzünü yada duş ıslak tene krem
ozlemyavuz BenMathilda 3 kere doktora götürdüm ve egzama olduğunu söylediler ama açıkçası bende alerjiden şüphelenmeye başladım
Enlsr Enlsr birde canım granül sabun kullan kıyafetlerini yıkarken 2 kere durulama yaptır yumoş kullanmaaa bebeğe lif kullanma onun içinde yine biodermanın shower jelini verdi onuda kullanmaya dewam ediyoruz sana bi resm atsam için parçalanırdı kuzum doktor bunları söyledi yaptım çok şükür şuan çook iyiyiz
tombikinannesi Enlsr aynen öyle la roche posay mustela tırı vırı geldi bize çare bioderma o geçirdi egzamamızı kii diğer kremleri günde 3 kere sürerdim biodermayı banyodan banyoya sürüyorum ve yumuşacık çocuğun vücudu rahatladı
semasyy Enlsr merhaba aynı dertten muzdarip kızım için mustela kullandım aylarca hiç bi işe yaramadı bioderma atopik intensive balm aldım iki gündür sürüyorum kızarıklıkları hiç sönmüyor beklemem mi lazım acaba hemen yatıştırması gerekmez mi acaba yaramamış olabilir mi
semeryem ozlemyavuz bnde kullandım banada nemlendirmesi iyi gelmedi hemen kuruyodo bepantole geçtim atopik ciltler için olanı aldım daha iyi şimdi
Enlsr ozlemyavuz  Biz bu halden temizlendik kuzum sen düşün 😢
Metehan26 Enlsr hangi şampuanı kullanıyorsunuz ya bizimde sırt bölgemize yayıldı şimdi on kismada yayılmaya başladı mustelanin nemlendiricisini önermişti doktor ama sanki ise yaramiyor:((
ozlemyavuz Bilen7 evet sürekli nemlendirme diyorlar ama pek faydasını görmedim bu neymiş böyle anlamadım ki
ozlemyavuz sulekzl bu durumda ek gıdaya başlanmıyor mu yani doktorunuz mu söyledi bunu? Bizimkide yüzü ile başladı mustela stelatopia çok iyi geldi geçirdi, ama şimdi 1 haftadır falan vücudunda, özellikle kol bölgesinde ve bir kaç gündür de çenesinin boyun kısmına doğru altı kızarıklıklarla dolu
Enlsr ozlemyavuz hemde nasıl kaşınıyordu canım benim biodermanın hangi kremi sizdeki kullandığın ‘atoderm intensive balm’ olucakk atopik ciltler için
melaikk ozlemyavuz valla ben bioderma kullandım mustela kullandım bi fayda göremedim internette sürekli karşıma çıkan clinikid kremi aldım bi kaç gündür kullanıyorum sanki rahatlama oldu atopil dermatit teşhis konuldu bizede kandan ve deriden test yapıldı çıkmıyor birşey malesef diyet yapıyordum diyeti de bıraktım çok şükür çok ilerlemedi ama oluyor özellikle bi yanağında
bsripk ozlemyavuz biz sinem hanımın kremiyle kurtulduk instagram da lokmanaktar her şeyi denemiştik hep tekrarladı geçmedi
Btl61 ozlemyavuz biz bioderma kullandık günde 5,6 artık bebeğe göre ama tetikleyen yemekleri bulmakda önemli yumurta ve süt ütünlerine dikkat edin derim bi deneme yanıma yapabilirsiniz
semeryem Enlsr Enlsr mustela benim çocuğumada iyi gelmedi kızarıyodu sürünce çocuğun yanakları sıcacık oluyodu atopik cilt diyo ama bnce değil