Pamugumoglummm Arkadaşlar bana ankarada uygun fiyatlı ozel hastane ve orada cocuk doktoru önerisi olan var mi . Ankara'ya tasinicaz ve hic bi bilgim yok bu konuda yardimci olurmusunuz
Minnakfasulyem Pamugumoglummm Keçiören’de özel medisis hastanesi Zeynep Hallaçoğlu kızım doğduğundan beri götürüyorum çok memnunum
1alpercocuk Pamugumoglummm a lıfe park hospital Mustafa çağlar Yörgüç. Ama etimesgut ta Altındağ a uzak
Ezgi_Kaya Pamugumoglummm kudret international hastanesinde sıtkı evrenkaya. Aslında emekli olmuştu. Ama ısrarlar üzerine tekrardan başladı 🌸
Efy Keçiörende akbak Çocuk kliniği var 60₺ muayne ücreti doktorlarıda çok iyi ben doğumdan itibaren oraya götürüyorum
1alpercocuk zeynepzeze neden peki çok ilgilidir yani bize karşı öyle. Telde dahi ne sorsam yanıtsız bırakmaz. Ben sormadan herşeyi söyler
zeynepzeze 1alpercocuk Çok aceleci, hızlı hızlı konuşuyor panikten ne soracağımı unutuyorum. Sizin memnun olmanıza sevindim 🍀
Denizdefne- Pamugumoglummm özel hastane olması şart mıdır biz doğduğu günden beri tıp fakültesine özel muayeneye gidiyoruz hem doktorumuz profesör hem istenen tahlillere para ödemiyorum bir sıkıntı olduğunda da doktorumla irtibatta kalabiliyorum. Ayrıca çok da cana yakınlar kendi çocuğu gibi bağrına basıp seviyor doktorumuz her girişimiz de. Muayene ücreti de 102 ₺
Ezgi_Kaya Pamugumoglummm eskiden magnet tıp merkezindeydi. Orada 120 tl idi. Buraya henüz gitmedik. Çünkü 1 hafta oldu başlayalı.ancak gözü kapalı güvendiğim tek doktor diyebilirim.