Aysegul_1 merhaba canım öncelikle güzel takip etmeye devam edersin sana enteresan gelen şeyleri video çekebilirsiniz ekrandan maruz a
Kalmasın bu izlemiyor bakmıyor vs diye düşünmeyin sesi bile yeter 15 aylik yürüdü bnm kızım ellerini heycanlaninca cirpiyor mu kuş gibi göz teması var mi ,oyuncakları amacına göre oynuyor mu ,babasi işten gelince yada biri gelince gelen kişiyi karşılar mi sosyalleşme nasıl yaşıtların bakıp bire bir olmasana da benzer şeylerin çoğunu yapiyor olması lazim bunu sizden daha iyi kimse bilemez notlar alın videolar çekin ve çocuk doktoruna yada Bi pedegog görünmekte fayda var Bn fizik tedavi uyguladım kızıma mesela 1 ay canı istediği zaman yarım saat merdiven çıkarın demişti sonra 17 aylıkken yürüdü bizim geç çoğu şey oldu çünkü kızım atipik sakın yanlış anlamayın Bn öyledir diye demiyorum erken tanı çok önemli bnm tam 22 aylıkken rapor vs çıkarıp egitim alamya başladık o zamana kadar hep 2 ay sonra yok 3 ay sonra gel muhabbetleri dönüyordu ki sonunda rapor çikti