happymom97 Kizlar iyi akşamlar bilen biri varsa yardımcı olabilir mi benim ikinci çocuğum olacak ilkini özelde dogurmustum ikinci devlette olacak ilki sezaryandi ikincisine devletteki doktorlar sezaryan mi aliyorlar yoksa normal mi dogurtuyorlar
neanladinyurdagull happymom97 Hayırlı olsun sezaryan olduysanız arasında da çok yoksa sezaryan yapıyorlar
yavuzaslan happymom97 ben 10 yıl aradan sonra devlette sezaryen oldum ilki öyle olduğu için. Tüm kontrollerimi de devlette oldum. Devlette sezaryen olacaksanız bir az önce kontrole başlayın
happymom97 neanladinyurdagull teşekkür ederim 3 yıl var ama ben ikincisini de sezaryen istiyorum ama devlette sizin istediginize bakmiyorlar biliyosunuz daha devlette kontorele gitmedim bilmiyorum da o yüzden
neanladinyurdagull happymom97 Devlette şöyle bir kural var.Eğer çatınız normal doğuma yatkınsa normal doğuma mecbur bırakıyorlar.Eğer önceden sezaryan olduysanız zaten alttan muane edip çatı bakmıyorlar sezaryan oluyorsunuz.Benim de 3 yıl arayla 2 normal doğumum var devlette
happymom97 yavuzaslan benim 20 hafta oldu da ufak bir yerde yaşıyorum ozelde gittiğim doktordan memnun kalmadigim için mecbur eğitim araştırmaya gideceğim neden bir an önce dediniz ona göre sıra falan mı oluyor
happymom97 neanladinyurdagull içim rahatladi teşekkür ederim eğer normal doğuma mecbur deselerdi ozeldeki memnun kalmadigim doktora gidecektim yine mecbur
yavuzaslan happymom97 sisteme tüm bilgileri kayıt ediyorlar ve sürekli kontrole aynı yere gidince daha iyi ilgilendiklerini düşünüyorum. 39. Haftada planlı sezaryen oldum öncesinde anestezi onayı alıyorsun kesin doğum tarihini veriyorlar.
Hotic happymom97 sezaryen alıyorlar genelde. Benim ablam da ilkini sezaryen oldu. İkinciyi de şehir hastanesinde direkt planlı sezaryene aldılar
KuzeyinAnnesi03 happymom97 kaç yıl geçerse geçsin devlet sezeryan yapar ssvd yapmıyorlar merak etmeyinm
Ailemoglum happymom97 bn ikinciyi devlette yaptım ama araştırma hastanesinde çok memnun kaldim bulundugunuz yerdeki hastanelere göre degisir ama ilki sezeryan olunca zaten ikinciyi de sezeryana alıyorlar soyluyorsunuz tabi ilki de sezeryandi diye belli bir gün veriyo o gün gidip sezeryana aliyorlar