Bayancorek Dnz15 olabilir benim ekstra bir indirimim daha oluyor o nedenle 900 küsür veriyorum tam emin olamadım o yüzden 1000 yazdım 🫶🏻
Asel5Lina Elfgrn İstanbul Medical Park Florya Kadın Doğumcu: Doç Hediye Dağdeviren Çocuk Doktoru Eda erişgen ama çocuk doktorumuzu değiştiricez çünkü özel sağlık artık geçmiyor
denizkizi_ Elfgrn 3 yl oldu doğum yapalı ama yine olsa giderim İskenderun palmiye hastanesi kadın doğum Akın Karaca. Çocuk doktorumuz Levent Altunay (özel kliniği var çok memnunum)
sofyakus Elfgrn bebeğim için Edirne Devlet Hastanesi hilmi Volkan B. Pr.dr. Ülfet vatansever Özbek özel klinik 1600₺ Kadın doğum İçin Özel pr.dr. Zehra Nihal Dolgun 1650₺ muayene ücreti
[silindi] ikibaloglanannesi bende Darıca Farabiye gidiyorum Beste Yüksel Saçlı doktorun ismi o kadar iyi bir doktor ki her yerine bakıyor detaylı konuşuyor
gulsah97 Tekirdağ Çorlu vatan hastanesi doktorumuzun adı Burak seyrek muaye ücretini bilmiyorum özel sogorta var ama çok memnnum doktordan çok iyi ilgileniyor ne söylersek cevap veriyor watsaptan yazıyor
Seftalikokuluhikayem20 Niloyailetospik Şöyle oluyor hangi özel hastaneye gidiyorsanız orayla görüşün onlar size şu sigorta şirketi diyorlar size o ücreti ödüyorsunuz. Biz 7 bin verdik sigorta şirketine içinde 10 muayene 10 kan check up röntgen falan bunları kapsıyor hastaneye gittiğinizde ödediğiniz ücret sadece katılım payı olan 15 TL oluyor
Cinarberkinannesi Elfgrn gultepede oturuyorum doktorumuz yasin bey hamileyken de cem beye gitmistim 💓