nurkaradirek Molfix külot bez kullanan var mııı memnun musunuz cırtlı bezlerde geceleri sızıntı yaşıyoruz kullanmayı düşünüp ama karar veremedim açıkcası
Twin_mom nurkaradirek ben memnun kaldım, bebekler hareketlendikleri için cırtlı bazen zor oluyor. Durmuyorlar
Kubracigimm nurkaradirek ben goon ve prizma kullanıyorum. Büyük rahatlık gerçekten. Hele takması o kadar hoşuma gidiyor ki diğeri zulüm gibi artık hiç durmuyor 😅
Mirmir_ nurkaradirek bende cırtlıyla dönüşümlü kullanıyırum gayet güzel her bez gibi o da arada sızdırabiliyor küçük paketlerden alıp deneyebilirsiniz
Baklavanida nurkaradirek marka olarak değilde külot bez kullanmadım hiç ama tedirginim çünkü kızım çok yüz üstü ve popişkosunu havaya dikip öyle uyuyor çiş karnının oraya birikip atlet falan ıslanır diye düşünüyorum
Kubracigimm Twin_mom evet ebet doğru. Premium olanı kullanıyorum ben diğerini hiç almadım. Genel olarak fon kullanıyorum indirimde prizma bulunca ondan da alıyorum Migros sanal markette çok uygun oluyor koli bezler. Goonun dokusu kalınlığı çok iyi. İçi havlu gibi pamuk gibi. Denemenizi tavsiye ederim.
Bergizar Ben kullanıyorum memnunum erkek bebeğim var alt değiştirme eziyetti buna geçince rahatladım. Mesela bantlıya göre kilot bezde sızıntı daha az ama hiç yok değil. Ben elimdekiler bitince pirima deneyeceğim inş onda sızıntı olmaz
nurkaradirek Mirmir_ benim oğlum 4 num kullanıyor normal bezde külot bez aynı numara mı almam gerekir yoksa bi numara büyük mü almam gerekir sizce
Prenses21 nurkaradirek cok memnundum bn kullndim ogluma hatta bn pisikten bile o bez sayesinde kurtuldum
Mirmir_ nurkaradirek yok aynı 4 numara alın bende başta tereddüt etmiştim ama aynı tam oluyor zaten lastikli
Prenses21 nurkaradirek ayni numara ogluma buyuk gelmisti bi kucugnu aldim siz kilosuna gore bakarsiniz