gokce4701 mikiail bende böyle düşünüyordum ama ek gıdaya başlayınca blv ile başladım herşeyi kendi eliyle yediriyorum çok seviyor hemen alışıyor gözetim altında verin parça koparınca tükürüyor yada öğürerek atıyor zaten
fatosbcr2 minikbirkedi karanfili ez içine biraz zeytinyağ koy buzlukta dondur damağını sür hafif hafif ağrılarını alır birde yeşil soğan sapı pırasa sapı ver eline dişlesin ağrıları kesiyor biz öyle yaptık rahatladı birde weebayb nin meyve süzgeci emziği var onu alıp içine mevye koyup eline verebilirsin oda işe yaradı bizde
bebitonunannesi_ minikbirkedi soğuk şeyler verin kemirsin ,ben buzluğa mendil koyardım sonra eline verirdim ağzına koyardı rahatlardı,salatalık filan kemirirdi iyi gelirdi ,bi de doktorlar bi krem veriyodu onlardan da kullandım
Ruveyda00 kizinaasikbiranne benim oğlum bugün tam 4 aylık oldu ben anlamıyorum ama ablamlar diş yeri oluşmaya başlamış şişmiş dedi. Çok salya akıtıyor eli sürekli ağzında. Bir de üç gecedir çok ağlıyor gözleri kapalı ama bir süre susmuyor, gündüz de uykuya geçerken aynı şekilde söyleniyor bu aglamalar dişle mi alakalı olabilir yoksa atak dönemi mi başladı ayırt edemiyorum. Bir de şimdiden karanfil yağına buzlu şeyler sürmeye başlasam mi
yigityasar34 minikbirkedi evet diş belirtileri damakları ağrıdığı için ağlayarak uyanıyorlar, hiç susmadan ağlıyorlar
kizinaasikbiranne Ruveyda00 diş çıkarmaya 3 aylıkken başlayanlar var muhtemelen diştir ben atak dönemlerine inanmıyorum 🙈 soğuk şeyler verin masaj olsun diye
busraalanya minikbirkedi ben 4. Aydan beri tetagil diş granüllü veriyorum arada faydası var doktor tavsiyesi organık temiz içerik
Ruveyda00 kizinaasikbiranne şimdi erken olmaz sanırım ama hala bir kaşıma belirtisi yok ben de anlamadım çıkarıyor mu çıkarmıyor mu🤷
kizinaasikbiranne Ruveyda00 kaşınma belirtisi derken artan salya akışı eller genelde ağızda ve beslenme uyuma reddi bunların hepsi diş çıkarma belirtisidir ☺️
Ruveyda00 kizinaasikbiranne beslenme reddi hariç hepsi var , onun da olacağına ihtimal vermiyorum resmen dudak tiryakisi emzik yerine kullanılıyorum 🥲😅
kizinaasikbiranne Ruveyda00 benim kızımda yeneği çok sever ama diş dönemlerinde yemez mesela ondan anlarım diş çıkardığını
Ruveyda00 kizinaasikbiranne anladım, bakalım ben daha anlamıyorum acemilik. İnşallah kolay geçer gözüm korkmuyor değil
kizinaasikbiranne zehracolaks ek gıdaya başlamadıysan bence her ihtimale karşı yapma kuzum ona sadece soğuk presler yap mendili nemlendir buzluğa at sonra eline ver o da rahatlatır
zehracolaks kizinaasikbiranne tamam öyle yapıyim yok daha başlamadım normal ağız bezini buzluğa atıyorum donuk bi şekilde veriyorum dimi hasta olmaz mı yaa 😄
kizinaasikbiranne zehracolaks kız onda ne var ki hasta olsun 😂😂 bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor valla