Niluu Kızlar iyi geceler, En az yan etkili, kilo aldırmayan, ödem yapmayan psikoloji bozmayan doğum kontrol hapı hangisidir? Sanırım bende içmeye başlayacağım çünkü hamilelikten fazlasıyla korkuyorum işi garantiye almak istiyorum.
Birdunyabircennetannesi Niluu Yazz 1.5 senedir kullanıyorum yan etki yok Kilo aldırma keşke biraz bende olsaydı ama yok 1 hafta baş ağrısı yapmıştı tek o kadar Psikolojim hep bozuk zaten benim 😅
buketadenatalay Themom_ merhaba yeni gördüm yanıtınızı. Ara lekenlenmeleriniz oldu mı hiç? Yada adet düzensizliği gibi bir şikayetiniz oluştu mu? Eczaneden temin edebilir miyim reçetesiz olarak? Kilo alma vs yaptı mı? Veya herhangi bir başka yan etki? Yanıtlarsanız çok sevinirim 😌
Themom_ seizetheday Yani düzenli oluyorsanız reglniz basladıgında başlayın ama düzensizseniz regl beklemeyin. Ben 40 kontrolünde başlamıştım direkt regl olmayı bekle dememişti doktorum aktif kanamam 53 gün sürmüştü çünkü lohusa kanaması yani Bu arada ara vermeden kullanmanız gerekiyor eğer başlarsanız kutu bitmine yakın 4 yeşil hap var ona geldiğinizde regl oluyorsunuz kutu bittigi gibi direkt yenisine başlamnız gerekiyor hiç ara vermeden
suheyla92 Niluu yasmin tavsiye ederim ben senelerce kullandim kullandigim surecte saclarim cildim cok guzeldi ayrica hormonal dengesizlik sebepli kilo alimlarina da engel oluyor
arenbeyinannesi Spiral varken de bu haplardan kullanabiliyoruz dimi? Yani spiralim var ama güvenemiyorum yinede 🥹
AA201207 Niluu Qlairista kullanıyorum 1 yılı geçti herhangi bir yan etkisini görmedim hiç ara vermeden kullanılıyor
kanalize AA201207 mükemmel bir ilaç ya, sivilcelerimi geçirdi regli düzenledi regl sancılarımı kesti ve gerçekten koruyor
nshtysf Bende cerezetta diye bir hap kullanıyorum adet düzensizliği yaptı sanki bende 2.5 aydır regl olmuyorum
okyanusum_ nshtysf bende 40 kontrolümden hemen sonra bu hapa başladım. Hapı kullanırken regl oldum doktorum hapı bırakma dedi normalde reglim düzenlidir ama neden böyle oldu anlamadım. 28 tane hap var içerisinde kutu bittiği zaman bir hafta ara veriliyor mu bi bilginiz var mı ?
aysegul9323 Niluu hamilelik öncesi 3 sene yasminle korundum. Saatine dikkat ederek içtim hep. Sadece ilk haftalar hafif mide bulantısı yaptı bende o kadar. Kilo alımı, duygu durum değişimi falan olmadı. Emzirmeyi kestiğim an geri döneceğim. Bıraktıktan 1 ay sonra da hamile kaldım yani hamilelik düşündüğünüz zaman için de kötü bi yan etkisi yok. Tabii kader kısmet ama kısırlık yapıyor vs. diyenler için söylüyorum.
defnem1602 aysegul9323 aynı şekilde oldu benimde 2.5 sene kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım.Yan etkisi yoktu faydası vardı regl dönemi ağrısız geçiyordu. Regl döneminde duygu değişimleri azalmıştı.
atlasinannesi48 Niluu onun yerine hormonsuz balerin spiral tavsiye ederim bakır minik boncuklar var ucunda rahim ağzında yuvarlak bir şekil alıyor yeni nesil hiçbir yan etkisi yok 5 yıl boyunca %99 koruma sağlıyor eski model T spiraller gibi kayma riski yok ben taktırdım iki marka var benim bildiğim ballerine ve gynefix
noktacik atlasinannesi48 ben de bunu düşünüyorum ama sanırım yeni olduğu için çok bilgi bulamadım. Nerde taktırdığınızı ve fiyatını sorabilir miyim?