Burcu35 aybukemerve offf aynen gerçekten görümce görmüym ömrümce. Severim ama o sinsilikleri uzaklaştırıyor beni bide mıy mıy ben çat çut lafımı söyler geçerim o böyle küçük kız edalarında evli kadın deli oluyorum narin kelebek
Ada0408 Hsrtkc biz de 1 tane var varmı yokmu belli değil eşimi aramadı bile çocuğumuz olunca hayırlı olsun diye 😒 bizden uzak olsun sinsi köpek 😂😂
[silindi] Hsrtkc valla kardes gibiyiz😂4 yas buyuk makyah malzemeden tut sabah 5e kaadar sabahlariz🙂icimi dökerim iyiki var❤🤗
Hsrtkc [silindi] çokça amin ama bizimki 16 senedir fesat kıskanç mikser gibi herkesi birbirene sokuyor 😂😂umut yok yani 😂😂😂
Deletedmom113 Hsrtkc ben ❣çok seviyorum kendilerini ilk zamanlar çok tartıştık baya sorun oldu ama onlar sayesinde ayrı eve çıktım 😂😂yoksa omur boyu aynı evdeydim
NamelesS Tazeannecikk Bence siz bir araştırın, buradakiler kaynananızı tanımıyor diye gıybet olmuyormuş dediğinize göre siz bilmiyorsunuz. 🤓
Gizos123 Hsrtkc been! İki tane var ikiside çok çok iyi eşimle kavga etsek arar ona kızarlar konuşurlar üzme etme ama bir tanesi var çok daha yakın bana çok seviyorum onları🥰