Aydnz Mvern ben mamajoda kullandım yaşadım ama onda yaşamadım bir delik olanı al ağız yapısı aynı anne meme kavrayışı gibi gece biberon gündüz emziriyorum uyku düzeni için çok işe yaradı
Aselhafsam Mvern benimde 1aylık kızım.meme mama şeklinde veriyorum. Günde 1kere mama 1kerede sağdığım sütü, veriyorum. Biberonda öyle marka Fln değil 101den almıştım sıkıntı olmadı, şimdiye dek çok şükür 😊
Dorukcum_16 Mvern ben sagiyorum tutmadi oglum gogusumu. Mecbur biberondu. Ama beni dinlersen yorumlara bakarak hareket etme. Her doktor asla asla die uyariyo evde yoksan ya kasik ya siringa ile ver dio doktor. Gecen emzirme odasında bi kadinla tanistim bebegi 4 aylik. Emzik vermek istemiş. Kadin ogretmen bide sagip evde birakmis 1 defaligina mahsus biberon vermis. Dert yaniyodu asla meme kabul etmiyor hergun arastiriyorum ne yapsam die diodu... Genede sen bilirsin tabiki..
Mvern Dorukcum_16 Ben de vermek istemedim ama şırıngada yüzü kıpkırımızı olmuş boğazına kaçmış çok korktuk
Daghanbatin Mvern egerki aventin yavas akis biberonu veya bulabilirsen dr browns cam yavas akis biberon olursa alismaz cunku cekerek kendi anne memesi gibi saniyor cok akan biberonda rahat olucagi icin rahatlik nedeniyle memeyi cekmek istemez kolayi secer biberon onemli bu konuda
Dorukcum_16 Mvern siringadan minicik sik agxina o zateb siringayi meme ucu gibi kavrayip kendi cekiyo sen minicik minick sik
Mvern Dorukcum_16 Şırınga biraz ayarsız basınca çok gidiyor ağır basam bulmuştum ama parçalandı yenisinde de bulamıyorum kayıp gidiyor pistonu😔
Deryauras12 Mvern Philips avent biberon kullandım anne göğsüne en yakın olanı deniyor ama bebeğim yinede biberona alıştı emmedi anne sütü.Kaliteli olsada yinede biberon sonuçta hemen alışıyorlar bence.
Suleyilmaz Mvern evet dışarıda zorunlu durumlar da her zaman emzirme gibi durumlar söz konusu olamayabilir ama avent markasını deneyebilirsiniz almayan çocuk biberonu da almaz