Mvern Bebeğim iki aylık meme emiyoruz. Burada okuduğum kadarıyla biberon kullanımına temkinli davranılıyor. Bazen evde olamayabiliyorum. Birkaç kez sağdığım sütü biberonla versek alışır mı hemen meme reddi yaşamak istemem
Ikrazumra19 Mvern ben 15 ay boyunca hem meme hem mama seklinde eevam ettim meme redii yasamadim.cok sukur bir iki defadan birsey olmaz ki.nolcak 🙄
Suleyilmaz Mvern meme +mama veren biri olarak 3 aydır hiç red yaşamadım biberonla ve tamamen çocukla alakası var herkes yaşayacak diye bir durum yok
Okyanusolmak Mvern bebekten bebeğe değişse de o biberondaki hızlı akışa alışınca emerken de aynını bekliyor. Özellikle 3-4 aylıkken zaten emme sorunları oluyor bi de biberon/emzik olayı iyice zorlaştırıyor. Yavaş akışlı alın bari.
Mvern Ikrazumra19 Ben de öyle düşünüyorum ama insan korkuyor. Enjektörle veriyorduk ama bir sıkıntı oldu son yapılanda bir anda basabiliyor enjektör boğazına kaçmış ben de biberon deneyim diyorum
BusraTrgn Benim de bebeğim 1 aylık oldu bende meme mama şeklinde gidiyorum meme reddi yaşamadım çok şükür ama biberon vericeksen anne memesi ucuna yakın biberonlar var mamajoo iyi bi marka çok pahalı da değil onla başlarsan hiç bir sıkıntı olmaz rahatlık olur sana
Mvern Suleyilmaz Evet kesinlikle öyle daha hiç biberon denemedim zorunlu evden çıkışlar olabiliyor enjektör sıkıntılı biberon birkaç kullansam diyorum sonra vszgeçiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Aydnz Mvern ben mamajoda kullandım yaşadım ama onda yaşamadım bir delik olanı al ağız yapısı aynı anne meme kavrayışı gibi gece biberon gündüz emziriyorum uyku düzeni için çok işe yaradı
Suleyilmaz Mvern evet dışarıda zorunlu durumlar da her zaman emzirme gibi durumlar söz konusu olamayabilir ama avent markasını deneyebilirsiniz almayan çocuk biberonu da almaz
Aselhafsam Mvern benimde 1aylık kızım.meme mama şeklinde veriyorum. Günde 1kere mama 1kerede sağdığım sütü, veriyorum. Biberonda öyle marka Fln değil 101den almıştım sıkıntı olmadı, şimdiye dek çok şükür 😊