Tombikdonerartikcokpahali Kızlar diş acili bu ilaçları verdi ama emziriyorum demeyi unuttum çok ağrım var majezik içebilir miyim diğeri antibiyotik belmi içmem de 🥺 ay yardım edin saf kafam ya
kirikkalp Tombikdonerartikcokpahali cipro antibiyotik ilacı malesef ki parol içebilirsiniz oda pek etki etmiyor
Y6_ Tombikdonerartikcokpahali içemezsin maalesef kaç aylık bebeğin bnm ki 1.5 yaşındaydı klomaks içebilirsiniz demişti dr. Antibiyotik içmiştim ozaman mazejik içemezsin ama
daksmom Majezik bilmiyorum da cipro çok ağır bir antibiyotik, normal insanlar için bile dikkat edilmesi gerektiğini kalıcı hasarlar bırakabileceğini okumuştum. Ciproyu içmemenizi öneririm, eczacı ya da doktor değilim, ben olsam emzirirken içmezdim.
Umutoglum isufumveben aa bende baktım videoda bulamadım ama rica etsem bakıp söyleyebilir misiniz hangi bölümde diyor içebilirsiniz diye bende unutup içtim emzirmeye korkuyorum 🥲🥲
Meri-Mel Tombikdonerartikcokpahali İkisi de asla olmaz cipro genelde idrar yolu enfeksiyonundap verilen antibiyotiklerden bir de augementin niye yazmamış ki acaba 👀Osman gönül al var doktora onun videolarında hangi hastalıklarda hangi ilaç süte geçmez belirtim diyordu güz atin isterseniz
Feldspar1 Bana da doktor cipro yazdı. Bendeki bakteri sadece bu antibiyotikle geçermiş. Emzirirken kullanan var mı? Napmalıyım