designermoms designermoms polisi aradım benim bilgilerimi hiç istemediler bizim binada dedim ekip geliyor şimdi Çığlıkları hala kulağımda 😢
Query designermoms yani bilmiyorum ama sosyal hizmetleri de arayabilirsiniz acil olarak polis arasanız çok daha iyi olur ama Allah sizden razı olsun
designermoms Query 112yi aradım anlattım hemen polise yönlendirdiler ekip yolluyoruz dedilee Benim de küçük bebeğim var insan nasıl kıyar kalbim nasıl hızlı atıyor Manyak tipler olmasa ben kendim giderim kapısına da uğraşılacak insan değiller
pinar_001 designermoms bizi de bilgilendirin lütfen, elleri kırılsın küçücük yavruya nasıl kıyıp vurabilirler
Query designermoms sakın muhattap olmayın hiç gerek yok kolluk kuvvetleri ne gerekiyorsa yapar zaten inşaAllah sorarlar hesabını pisliklere ufacık bebek biz burada okuyup dinlerken elimiz ayağımız titriyor herkes anne baba olmamalı
designermoms Gul-42 şimdi bir numara aradı beni polismiş olayı anlatın dedi anlattım geliyoruz şimdi dedi
designermoms pinar_001 amin kırılsın vallahi kırılsın Şimdi bir numara aradı beni polismiş olayı anlatın dedi anlattım hemen geliyoruz dedi