Birprensannesi_ Linayca bız 3 numara kullanıyorduk 4 numara aldım sıkıyor dıye ama buda ız yapıyor zıbın karıda bol hep
Zeyyy Bi numara büyük alabilirsiniz bende onu kullanıyorum 2 idi numaramız 3e geçtikten sonra rahatladı bide pjamasi taytı çok yukarı çekince iz yapiyo yada zibini küçük gelirse 🙄
Zeyyy Serimzrk kilosuna bakmayın 3 numarada bize küçük gelmeye başladı isterseniz 2 numara alın daha rahat edersiniz
Kadze Serimzrk belkide 20 günlük oldu sıfır bedendik yenidoğan geçtik prima zaten pisik yaptı bez arıyorum şimdi büyük bedende de çocugun dizlerine iniyo bez ne yapacagimi şaşırdım yahu
Linayca Serimzrk yok canım 1 alma 2 al daha rahat olur ben hiç sızma yaşamadım ama olucağını sanmıyorum ☺️
Zeyyy Serimzrk sanmıyorum hiç sızma yapmadı prima bazen kaka geciyo sağdan soldan ama o tüm bezlerde olur herhalde çok fark yok zaten 1 ve 2 arasında bebeginiz kaç kilo
Birprensannesi_ Serimzrk valla bı numara buyuk oldugu zaman daha ıyı oluyor tam numarası hep bızım zııbınları mahvetti
hvvgcr Prima kendini bu lastik izi yüzünden batıracak zaten herkesim dersi aynı ben sırf bu lastik izi yüzünden sleppy aldım bide kızarıklık sorunu vardı sleppy de Güzel bağlayınca olmuyor lastik izi
bambumsu Bu lastik izleri kizimdada var ayrica yaralarda oldu bacak arası kasık gibi, nasi desem bizde külodun lastik yeri gibi 2 yaninda. Pampers yenidogan 1 numana kullaniyorum 3-5kilo arasi. Kizimda 4.300 Ne yapsam acaba? Doktorada sordum yaralari bezden dedi ama cozum odakli bi cevap alamadim bepanthol kullaniyorum ama bi degisiklik olmadi artiyo hatta, bugun desitin kullanmaya basladim bakalim nolcak 🤦🏻♀️😓
Arelll bambumsu bende desitin kullanmaya başladım bu lastik izleri yüzünden kızarıklığını aldı 3 gün içinde geçti ama lastik izi hep oluyor bez değiştiricem pişik olur diye cesaret ye edemiyorum
bambumsu Muson00 yarında oyle deneyeyim sil kremle sil kremle bi yere kadar 🤷🏻♀️ Banyo yaptirana kadar surekli, popiş yikamak daha mantikli 👍🏻 Tesekkur ederim 💞