BenDiyeBiri_ Barannm_ hayırlı olsun benim oğlumda 29 aylık 15 haftalık hamileyim ben testi yapmak için 6 gün bekledim teste çift çizgi görünce hemen koştuk hastahaneye istersen kan testi yap bı kaç gün kontrol et ondan sonra git
hayatmavii16 mervelikiz bilmiyorum demek ki böyle bir özellliği var hamile kalmaktan ziyade beta değerini desteklesin diye verdiğini düşünüyorum çünkü 0-5 in altında idi benim değerim değişik bi haptı
Barannm_ mervelikiz gebe kalmaya yardimci degil canım folik asit bir vitamindir gebelik söz konusu olursa bebeğin beyim ve omurillik gelişmine yardimci oluyor doktorlar gebelik planlanınca öncesinde kulanmayi öneriyor
papatyakizim Kalimbanne Benim kızım da 4 yaşında bende istiyorum ama eşim istemiyor ilerde dio ama ilerde de ben ister miyim bilmiyorum
Kalimbanne papatyakizim hayırlısı olsun hakkınızda ama tek başına verilebilecek bir karar değil. Eşim çok uzun zamandır istiyordu. Ben isteyene kadar bekledi 🥹
Rez Barannm_ pozitif ise gidin yani, ilk gebeliğimde her ay giden ben, 2. De 3 ayda bir gidiyordum :)) tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza
fluoksetin mervelikiz merhaba folbiol folik asit anemisi tedavisinde kullanılıyor buna dikkat ederek başka bir marka kullanın 400mcg olanlardan.
Ilkannelik Barannm_ evet benim kızım da öyle hep birlikte oynamak istiyor. Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah🥰