gencmom_ Niloyailetospik herkeste farklılık gösterir Kızımda hiç bir aşının yan etkisi vb olmadı ateşlenmedi bile
Rez Niloyailetospik kızımda hiç etki etmedi: ancak 2 Gün önce oğlum oldu, aşıdan 5 saat sonra mı etki etti nedir nasıl çığlık kıyamet kopardı anlatamam, ilk defa öyle ağladığı gördüm, ve parol verdim 1 tatlı kaşığı, hemşire söyledi diye,
aysegul_my Niloyailetospik bebekten bebeğe degişir cidden oğlumda 8 aylik aşı birtek ateş yapmişti kızımda 2 aylık aşısına 2 gün sürekli ağladii rota aşısı hafif ateş yapti sabaha kadar 37 bucuk ateşle durdu mesela ama ilk cocuğumda hic bi aşı ateşte yapmadi mızırdanmada yapmadi
Niloyailetospik gencmom_ İlk çocuk olunca acemi kaliyoz cevremdekiler ayy çok zor çok kötü deyince konuyu burda açmak istedim teşekkürler rahatlattiniz beni💕
sekerportakali9 Bizde mesela bacaktan vurulan aşılarda sorun yaşamadık ama koldan burulan verem aşısında acayip bir huysuzluk yaptı
Edaaaden sekerportakali9 bizimde bu ayın 26 nda tedirgin ediyo yani zaten benimki o aşı esnasında bi kıyamet koparıyor da sonrası bakalım nasıl olucak verem aşısı koldan mi oluyor 🥴
sekerportakali9 Niloyailetospik bcg(verem) kpa(zatüre) birde beşli karma aşı yapılıyor Rota ve menenjit var birde ücretli
aysegul_my Niloyailetospik sağlik ocaği yapiyo biz orda yaptirdik sağlikocaği hekimi ilacı reçeteyle yazdi eczaneden aldık ordaki ebe hemşiremiz yedirdi
aysegul_my tlyozbk en son 1.600 küsurdu suan bizde 2. Dozunu alip yaptiricaz daha menenjit var oda parali onuda alip yptircaz
umaygunay tlyozbk en iyi yolu bu hastalığı yaşamış geçirmiş biri söyler bence. Veya yaptırıp başına sıkıntılı Bi durum gelen var mı vs o yönden bakmak lazım gibi
aysegul_my tlyozbk rota çok onemli o zehirli isalden çocuklar 1 ay hastanede yatiyolar aşi olmayanlar olanlar 1 haftada evde toparliyolar birde benim amcam menenjitten ölmüş aşı olmuş olsaydi belki yaşayacakti herşeyin koruyan bi yöntemi varken nie başımıza kötü bi halin gelmesini bekliyelimki en iyisi yaptirip cocuğumuzu güvence altına alalim
aysegul_my umaygunay o kadar elimizde telefon var evimizde tv var her yerden her habere ulaşabilme kolayliğimiz var bu aşilar zararli olmuş olsaydi bi tane haber olurdu heralde ama yok öyle bi haber