yusuf3_4 Melikemg evet gayet isteyerek açtm hanım efendiciğim sizin gibi insanlar var oldukça biz bi yere varamayız, bana diyebilirsnz ki gayet normal kilosu benim kızım da var şu kilo diye bende derim ki gerçekten o disardaki insanları takmamami öğrendim
Melikemg yusuf3_4 şaka yaptiginizi sanmıştım bende size aynısını demiştim sizin gibi insanlar oldukça bebeği kilo alamayan anneler sizin gibiler yüzüne bir yere varamayacak
yusuf3_4 Esolatte ya ne bilim tombik bsy değil ,insanlarda görünce zayıf zayıf diyorlar her yerden de baktm gayet normal doktora da gittim gayet normal ama bide sizden öğrenmek duymak istedim ama çok yargısız infaz yapıyorsunz
fatosarsal yusuf3_4 kaç kilo olmalıymış 3 aylık bebek 10 mu? Benim bebeğim 3 aylıkken 5200dü hadi bana zayıf diyorlardı da sizinki gayet normal
yusuf3_4 Alinapoyraz maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah , ne kdr güzel Bi cvp verdnz en az 30 kişi konun dışında cvp verdi
Alinapoyraz fatosarsal Evet tartışma başlığını okursanız bebeğiniz kaç kilo diye sormuş arkadaş ? ne demek istediğinizi anlayamadım
yusuf3_4 fatosarsal evet sadece Bi soru sordum ama buradaki insanlar sanki onlara hakaret etmişm gibi davraniyorlar
yusuf3_4 Poly-ana sininle hiç tartışmaya giremiyeceğim cahileyetin ne olduğundan haberin bile olduğu sanmıyorum
Alinapoyraz yusuf3_4 ben okumamıştım yorumları konu bebiş kilosu olunca anneler hassas olabiliyor benim cocugum alerjik kilo alsın diye patates salatası ve hurmayla yaşıyorum 15 gundur hepimiz için zor bir süreç herkesin derdi farklı
Eneshtc yusuf3_4 kaç kilo doğduğu ve doğumundan bugüne kaç kilo aldığı önemli insanlara bakmayın siz. Bebeğim 3 aylık 6 buçuk kilo 3270 gram doğdu aylık kontrole gidiyoruz sağlık ocağına gayet normal diyolar
Eneshtc yusuf3_4 gayet iyi maşallah bizimkine göre siz insanlara aldırmayın ağzını olan herşeyi söylüyor