saricicekim 18.5aylık cocuğuma elbiselerini çıkarırken giydirirken nerdeyse kıyameti koparıyor ağlaya ağlaya bi hal oluyor bütün günümüz huzursuz mız mız geçiyor ne yapmam lazım nasıl geçireceğim bu donemi😩
salakmisincemilee saricicekim bi zibin degistirmek 10 dk tum evi turluyoruz elimde gordugu an kosmaya basliyor
Sekeroglannn saricicekim Aynıyız. Sinir(ağlama) krizleri, saç yolmalar, eline ne gelirse fırlatmalar, inatçılık, ayrılık kaygısı tavan yaptı. Ben dayanamıyorum artık Allah yardımcımız olsun
Fatmaana saricicekim 20 aylık kızım canı istediği zaman ağlıyor istediği bir şey olmadı mı kendini yere atıyor vuruyor kafasını sağa sola vuruyor sonra çığlık kıyamet ev daha neler neler 2 yaş sendromu bitmeden ben tükendim
oylesinebiri_ saricicekim herkes aynı durumu yaşıyor galiba çok zor durum Allah yardımcımız bazen bende kızıma bağırmamak için kendimi zor tutuyorum bol bol sabır çekiyorum 🤲🏻🤷♀️
dzeynepdemirer Bennimkiii bildiğin sinir krizi geçirip bizlere saldırıyor 🤦🏼♀️ Ne sendromu bilmiyorum ama Allahım yardım etsin yani
saricicekim dzeynepdemirer nasıl davranacağız bu çocuklara vallahi anlamıyorum çok bunalmış durumdayım🥺
Aybirkorunbe Günde 273773 kez sabır çekmekten dilim damağım kuruyor 20 aylık ve 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz 😂
hanzademira Aybirkorunbe benim kızımda 20 aylık ve sürekli inat halinde viledayı kendisi tutup yapmak istiyor tencereler her odada yemek yapmaya çalışıyor elinden aldığım an ağlıyor yerinde 1 dakika durmuyor ne zaman geçecek bilmiyorum çıldırmak üzereyim 😭🤦🏽♀️🥺
saricicekim salakmisincemilee keşke sadece koşsa sanki vuruyormuşum gibi ortalığı yıkıyor komşular ne düşünüyordur allah bilir🙈😂
salakmisincemilee saricicekim o bizde de var simdi de keyfi.ciglik atiyor ama boyle tiz bi sekilde herseye ciglik atiyor cok.zor 😔😔
Aybirkorunbe hanzademira İnan ben de elinde kıyafetler getiriyor her saat giydireyim diye giydirmeyince yerlere atıp ağlamaya başlıyor istediği olmayınca basiyor çığlığı agliyor gören der bunun ağlamasını dovuyorum sanar yüksek sesle konuşuyorum ki anlasınlar neden ağladığını sürekli gün içinde agliyor bağıra bağıra 😭😭😂
minniks hanzademira ay erken baslarmı bu sendrom 15 aylık aynı anlattıgınız gibi istedigi bisey olmayınca atıyo kendini yere bogazını yırtarcasına bagırıyo aglıyo supurge vileda yaparken hemen yapısıyo saplarına 😃 yemek yaparken oyalayamıyorum artık ya tencereleri dagıtıyo onlardan sıkılınca kucak diye aglamaya baslıyo yani her halukarda aglıyo hic biseyden memnun olmuyo yolda yuruturum elini tutturmaz bırakayım diye yerlerde surur kendini sastım kaldım
hanzademira Aybirkorunbe Vallahi ben de sinirleniyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum tek bakmak güzel ama çok çok zor kuaföre bile babasına bırakıp gidemiyorum durmuyor
Aybirkorunbe hanzademira Öyle canım yine de bağırmamaya calisin ben de tekim hiç bir şey yaptirmiyor bana ama sabretmekten başka bir şey yok
hanzademira Fatmaana Benim kızım da 20 aylık vallahi ev taşıyoruz daha hiç bir yeri toparlayamadım kızımdan dolayı durmuyor bir iş yapmaya kalksam bırakmıyor ne yazık ki oturdum ağladım sinirden tek başıma bakmak çok zor çok nasıl olucak bilmiyorum 🤦🏽♀️🤦🏽♀️😭
hanzademira minniks vallahi ev taşıyoruz daha hiç bir yeri toparlayamadım kızımdan dolayı durmuyor bir iş yapmaya kalksam bırakmıyor ne yazık ki oturdum ağladım sinirden tek başıma bakmak çok zor çok nasıl olucak bilmiyorum 🤦🏽♀️🤦🏽♀️😭