Gakkoyenge Çok korktum eşim nöbetçi amasyadayım baktım geçmiyor bebeğimle yere kapaklandım çok korktum elim ayağım titriyor inşallah bir daha olmaz
frappuccino Gakkoyenge çok çok geçmiş olsun, inşallah bir daha olmaz. En ufak sallanmada bazanızın yanına çöküp bekleyin, panik yapmayın asla.
Birminikaslan Gakkoyenge ailem tokat Sulusarayda bayağı sağlanmıştır 5.6 siddetindeymjs Allah beterinden korusun Rabbım yere ferahlık versin
Gakkoyenge frappuccino salonda yatıcam yatak odasında yakalandım dolap geldi gitti aklım çıktı aldım bebeğimi kucağıma hemen cenin pozisyonuna geçtim 5. Kattayım birde lojmandayım eski lojman çok sağ olun
frappuccino Gakkoyenge lojmanlar çoğu evden sağlam emin ol bende lojmandayım, baya eski ama kolonları filan yeni binalardan daha kalın bence.
Mnli Gakkoyenge biz de kayseriden hissettik akşam da olmuş tokatta onu hissetmemiştik inşallah sondur
Gakkoyenge Mnli akşam olanı bizde hissetmedik hatta nasıl hissetmedik dedik eşimle bugünki baya korkuttu
MadamMommy Gakkoyenge Kayseri acayip sallandı ben dedim herhalde bir yerde 7 üzeri deprem oluyor.Allah beterinden korusun😔
Gakkoyenge bizdejantikizlardik evet yakın iller olduğu için çok hissedildi aklım çıktı ellerim buz tuttu valla