[silindi] Hafizenr kilosu/56 doyduğu mama miktarını verir fazlasını ya da azını içebilir gün içinde bunu kendi kendine tamamlar
Deletedmom772 Omerasaf38 bence normal aslinda.bebeyi bu yeterse doyuyarsa az deyil bence.5 aylik bebeklerin illaki 180 qram içmesi deye birsey yok.her bebek doydukda diliyle çikarar.4 aylik bebek 180 cc içe bilir yani bu bebeyin midesine doymasina bagli birsey hemde hangi araliklarda beslenmesine bagli. mesela bebeyim 2.5 saatden bir 120 cc içer.gelki 3 saat yada 3.5 saat oldukda en fazla 150 cc içer.bazen 70 cc icip doydugu anlar bile oldu.
Omerasaf38 Deletedmom772 benim de oluyor ben de yeni çok şükür 120 cc ye cıktu ana ben ki sadece mama içiyor 3 aylık olacağız 2.800 doğdu bnm ki
emirhanecozlem Omerasaf38 benimki öyle içiyor ama 2 saatte bir içiyor hatta dediğim gibi bazen 90 içiyor dişten dolayı herhalde iştahı az. Kilo alımı güzel ama 9 kilo
Mlkemrecre Hafizenr Vlla ben mamanın üstündeki aya göre ccsini ayarlayıp verseydim çoğu çöpe giderdi ..4.aya giricez kızım 2 saatte bazen 2 buçuk saati buluyor daha yeni Yen'i 100cc içiyor..bazen 75 ccbazen 100 cc..artık yavaş yavaş artırcam..sizde verdiğiniz mamanın ccsini yavaş yavaş artırarak verebilirsiniz..
Merveplnc Hafizenr emzirdikten sonra veriyorum mamayı sütüme göre değişiyor canım 60 cc en fazla 90 cc içiyor. 120 cc verdiğimde çıkartıyor
Bilgebugra Hafizenr 5 buçuk aylık oğlum 3 saatte 100 ml içerse seviniyorum ben. Her bebek aynı değildir. Benim oğlum doğdu doğalı zayıf ve iştahsız.
Elmaliseker Hafizenr her bebegn doyma miktari farklidr kimi 90 cc icer doyar kimi 180 icer doyar .. bnm oglum 10 aylik 90 120 150 arasi keyfne gore icio ama arkdsmn bebegi 240 cc icio bde ustune ek gida istio .. bebegnn kilo alimive gunluk ictgi mama mktrni takip ederk yetrli mktari ogrenrsn cnm ..
Mlkemrecre Hafizenr ccsini değilde mamayı değiştirin Bnce ..benim kızda ayına göre Az içiyor ancak kilo alımı iyi..
Masalinannesiii Hafizenr cok az icmiyomu canim ya alostirmaya calis 90 ben 2 aylikken veriyodum cok az iciyo almaz tabiki. 120 iciyo benim kizim 3 saattr bir versem daha cok icicek hatta sanki az gibi geldi:(
Bilgebugra Hafizenr benimki de 100 gr almıştı bir ayda sadece. Her çocuğun bi kapasitesi var bence naparsam yapayım daha fazla içmiyor
Murvet Benim kızım 7,5 aylık 150 cc Bebelac gold 2 içiyor bazen 120 çok nadir 180 cc içtiği oluyor günde 6-7 kez ve 3 öğün ek gıda. Emzirme yok.