Bebegimdebebegim 10 aylık bebeğimde sürekli göz kayması yaşıyorux, var mı yaşayan? Göz kaslarından dolayı normal bir durum mu yoksa göz doktoruna mı gidilmeli?
nino33 Bebegimdebebegim 4.aydan sonra kayma normal değil mutkaja göz doktoruna götürmeniz gerekiyor ve göz ölçümlerini mutlaka mutlaka yaotirin 8 aylık oğlum var 2 aydır gözlük kullanıyoruz
1kucuk_ask Bende o zamanlar gorurdum takipe alindik her 5 ayda bir gittik gecebilir demisti gecmidi 1.5 yasina geldiginde artik gozluk kullnmaya basladik yine gecmedi simdi goz kapama yapiyoruz ama tabi bizim gozlerde bozuk onunda etkisi var
nino33 1kucuk_ask İşte en büyük hataa bu gözlük hemen verilme liydi ben 3 doktora götürdüm ilk doktor 1 yaşını bekleyelim dedi götürdüğüm ikinci doktor anlamadı bile ne olduğunu ama çok iyi araştırıp çocuk göz doktoruna götürdüm tabiki hemen gözlük verdi Şaşılık ve göz tembelliği önüne geçmek için ama asla pes etmeyin gözlüğü mutlaka kullanın
Birprensessannesii nino33 benim kızımın da tek gözünde var ama sanki eskiye nazaran azaldı gibi nasıl bir muayen yapıyor bende goturcem
nino33 Setenay10 En geç 4 ayda götürmeniz gerekiyor biz çocuk doktorunun bize gözü iyi göz doktoruna goturmenise gerek yok demesi ile geciktirk biraz ama yinede çok şükür etken fark edip güzel bı doktora götürdük gözlük kullanıyoruz suanda
nino33 Papatya-eylul88 Evet 2 Aydır kullanıyoruz gözlük zaten yuzune uygun en hafif gözlüğü aldık çok rahatsız etmiyor sadece aşırı uykusu gelince çıkarmak istiyot onun dışında sorun yaşamadık çok şükür
1kucuk_ask @nino33 merhba astgmat ve miyop var vede kayma hepsi biarada olunca kayma duzelmedi kontrolu mayista yolumuz nasil olur bilmm ama astgmat oldugu icin ömür boyu gozluk olayimiz var mecburen
nino33 1kucuk_ask Merhaba öncelikle kaç yaşında bizimde miyop ve astigmat var ama kayma yok erken fark ettik biz hemen gözlük aldık ekran tablet TLF kesinlikle yasak sadcee kitaoalara bakabilir dedi doktorumuz şuan 8 buçuk aylık sürecimiz nasıl ilerler bilmiyoruz tabi
nino33 Birprensessannesii Şöyle soyleyeyim benim ailemde genetik göz bozukluğu var tabiki bendede tek gözde var bu nedenle kontrole gittik ama ilk çocuk doktorumuz normal bı sorun görünmüyor dedi ama alerji doktorumuz mutlaka bı göz doktoruna götürüp göz muayenesi yaotirun dedi hemen götürdüm isye orda çıktı eğer bebekleriniz i göz doktoruna götürecek deniz mutlaka randevu alırken göz olcum cihazını sorun her hastanenin bebekler için ölçüm cihazı olmuyor o yüzden hastane araştırması yapmanızı öneririm
Birprensessannesii nino33 devlet Hastanesi’ne randevu bulunmuyor zaten özel hastaneye gitcem illaki vardır diye düşünüyorum
nino33 Birprensessannesii Malesef her hastanenin olmuuit randevu alınca mutkaja sorun imkanınız varsa üniversitesi hastanesi çocuk göze rabdevu alin