Damla81 Kızlar merhaba 7 nisanda yumurtlamam olmuştu pazaratesi kan verdim progesteron 11,80 cıktı iyi mi kötü mü?
canocan231_ Damla81 ben merakla sonucunuzu bekliyorum daha önce de sizinle bu konuda yazmıştık değerize bakılırsa hamilesiniz galiba 🥰
Damla81 canocan231_ adetime daha 5-6 gün var yumurtlamadan 1 hafta sonra progesterona baktır dedi kadın doktorum 11,80 cıkınca 6 üstü yumurtlama oluyo dedi 4 gün önce çok minik bi lekelenmem oldu bakalım hayırlısıyla bekliyorum
Damla81 canocan231_ pazartesi 15 çi gün bu sabah kalktığımda mide bulantım oldu affedersin az istifar ettim dünden beri midem bi tuaf zaten
canocan231_ Damla81 Damla81 pazartesi 15 bakabilir siniz kuzenim de aynı yöntemle 14. Günde yaptı dayanamadı pozitif çıktı mide bulantısıda başlamış Allahın izniyle hamilesiniz bence 🥰
Damla81 canocan231_ pazar günü 14 çü gün olcak sanırım o sabah test yaparım yarınki duruma göre yoksa adetimi beklerim
Damla81 canocan231_ dün yaptım hafif bi gölge vardı bu sabah aticaktım çöpe  böyle olmuş iki damla su damlatım kuruma cizgisi diye tahmin ediyorum yarın sabah erken gebelik testi yapıcam
Damla81 canocan231_ bu sabah ki erken gebelik testi negatif ilk bi gölge gibi oldu sonra oda kayboldu yarın zaten tatil sağlık ocağında tahlil sonucları cıkmaz sanırım zaten 1-2 güne kadar adet olmam lazım
Damla81 canocan231_ canım bu sabahi testim hala böyle  ilk başta bişey cıkcak gibiydi sonra kayboldu bu erken gebelik testi artimed in ama internete yorumları hiç iyi değil az önce okudum dün affedersin istifar ettmedim ama bugün ettim yine başımda catlıyor sağlık ocağı kan sonucu için bugün verme yarın tatil olduğu için carşamba gel dedi ne yapcam bilmiyorum
Damla81 canocan231_ ! buda cumartesi yaptığım test
canocan231_ Damla81 Damla81 bu doğru sonuç vermiyor maalesef çok yanılma payı var ovulasyon testi üstünde gebelik testi hediye vermişlerdi bana sizin pakette çıkmadı mı