momofanangel SeverusSnape ben gaz üzerine bi etkisini göremedim hatta normalden fazla 3 bardak içtiğim gün kıvrandı bebeğim resmen geçen gün sabah programında Rezenenin sütü artırdığını duydum o yüzden soruyorum siz bebeğenize de veriyormuydunuz gaz için?
SeverusSnape momofanangel günde 3 bardak çok olmuş sanki ya, ben 1 bardak içiyordum doktora danışarak. Bebeğime hiç vermedim. 1 kutu bittikten sonra bi daha almadım zaten. Burcukaran evet bende de gaz problemine iyi geldi, bebeğim de rahatlıyordu :)
Burcukaran momofanangel valla bende tavsiye üzerine kullandım kokusu da bi kötü geldi ama dedim içeyim napayım. Feci süt yaptı herkeste öyle mi bilmiyorum. Bebem de rahatladı sanki Bende gaz çıkarıyorum sürekli bende rahatladım çok. Sütüm normalde geliyordu ama sağma ile işte çıktığı kadar. Şimdi tişörtümü ıslatıyor.
momofanangel Burcukaran evet çünkü ben de 2 gün kullanmadığım da sütüm sanki içtiğim günlere oranla daha azdı sanırım hem gaza hem de süte etkisi var
momofanangel Burcukaran ben de verilmesi taraftarı değilim su bile vermiyorum ben de anneler kayınvaldeler kimyonlu su ver diyolar gaz için ama asla vermem
SeverusSnape momofanangel estağfurullah, tadı da güzel aslında insanın içtikçe içesi geliyor belki ondandır 😅 Fazlası bebeğinize de zararlı olabilir siz bi doktora sorun isterseniz ben yanlış yönlendirmeyeyim :)
Zlm2733 momofanangel canm benim bebeğim 1 aylık olunca aç olduğunu fark ettim sütümü sağdım ve 20 cc iki göğsümden anca çıktı.sonra mamaya geçmeden önce sütümü artırma yoluna gittim fazlasıyla yedim su içtim yok yine aynı.rezene kimyon çayı demleme yaptırdım aktardan yine yok.sonra bu çayı aldım son çare yoksa mamaya geçicektim.şükürler olsun ki arttı hemde 10 dkka da 150 cc sağdım.bana çok güzel etkisi oldu.halende içiyorum ilk başta sabah akşam 1 bardak içiyordum şuan günde 1 bardak yetiyor.kesinlikle denemelisiniz.
momofanangel Zlm2733 hangş Zlm2733 bu çay dediğiniz humananın rezene çayı mı acaba anlamadım kusura bakmayın yoksa başka bir çay mı
gbadilli2 Zlm2733 kimyonlusuda var acaba o daha mı iyidir fikriniz var mı bende alıcam bide bir kutu kaç gunde btti
Zlm2733 momofanangel resimag.com/p1/2c4efd0c2fe.jpeg bu çay canm.gerçekten benim kurtarıcım oldu megerse bebeğim çığlık çığlığa ağlıyordu gazdır diyorduk ondan sürekli aranıyor diyorduk megerse açmış.bir dene ebebekte falan carfursada var.
Zlm2733 momofanangel [url=https://hizliresim.com/P79Dz8][img]https://i.hizliresim.com/P79Dz8.jpg[/img][/url]
Elvin08 momofanangel günde bir bardak içilebiliyor fazlası kabızlık yapabiliyor.Süt arttırmaktan ziyade gaz problemine iyi geliyor bizde ama sıcak sıcak içilem her sıvı gıda gibi sütüde etkiliyordur
momofanangel Elvin08 ben her gün 2 bardak içiyorum 1 su bardağına 2 tatlı kaşığı yani günde 4 tatlı kaşığı günde 1 olduğuna emin misiniz
Elvin08 momofanangel ben süt arttırıcı çayı içiyorum dediğiniz gibi ama rezeneyi gündr bir olarak biliyorum ve öyle tüketiyorum
Yagmuricenkiiz Kullandım bence iyiydi ama içeriğine bakınca sadece yüzde bir Rezene olduğunu gördüm. Aktardan rezene, tane kimyon ve anason aldım kendime çay yapıyorum bebeğim de ben de çok rahat gaz çıkartıyoruz sütüm de bol
momofanangel Yagmuricenkiiz öyle mis ben de dediğiniz gibi deniycem gazı için. ben zaten bu çayı süt için içiyordum