baharcelikk49 momybaby evet bu medyumda nazar büyü olduğunu bakım yapmak istersek 3000-5000 arası söylendi
momybaby baharcelikk49 pahaliymis bayagi. guvenilir olup olmadığını ogrenmek icin bolgedeki taksicileri arayin. sürekli yolcu tasidiklarindan en iyi onlar bilir
baharcelikk49 Maka_Paka işin içinden çıkılmaz hale gelince insan herşeyi düşünebiliyor insan acaba nazar büyü mü var diye bunun bozulması için bilgi aldık . İçime sinmediğinden gene insanlardan fikir almak istedim.
Maka_Paka baharcelikk49 Evinizde namaz kılınıyor mu? En son ne zaman Kuran okudunuz? Bereket bunlardadır..Ama ben illa dolandirilmak istiyorum diyorsanız bende bakabilirim size 😂😂😂
scinar baharcelikk49 ibadetlerimi cok yerine getiren biri değilimdir ama ne zaman bu şekilde olsa birine yardım ederim bi muhtaca para veririm miktar onemsiz o an neye elveriyorsa durumum inan bu sekilde daha hayırlı. Çünkü medyum falci vs. Sadece umut tüccarlığı yapıyorlar. Gidersin üzerinizde büyü var cozmemiz gerek derler. Sonra cozemedik baska bi buyu daha varmis yok malzeme alinacak bilmem ne bir suru para talep edecekler emin ol. Defalarcs duydum .Guvenmeyin bence
baharcelikk49 scinar bizde işte bunların hepsini yapmamıza rağmen olmayınca acaba üstümüzde büyü beddua ne bileyim nazar mı var diye düşündüğümüzden böyle bi şey düşündük nasıl olur diye
Falafel Bana gelin o adama vereceğiniz paranın yarısına dolandırırım ay pardon yardımcı olurum size. Bir de elimde satılık bir köprü var düşünürseniz 😁😂
metosunannesii baharcelikk49 salihlide oturuyorum ama hiç duymadım çok böyle şeylerle uğraşmak güzel değil aslında ama detaylı bilmiyorum
MinikPandam_ baharcelikk49 bence böyle tiplere para yedirmeyin. sadaka verin adak adayın bir işinize daha anlamlı olur
scinar baharcelikk49 evinin heryerini sirkeyle sil esinde sende dustan sonra biraz sirke dokun basinizdan asagi hic hos kokmuyor ama nazara karsi etkili 🤭
SevimliHayaletCasper baharcelikk49 duaları kendiniz de okuyabilirsiniz. Bunun için kimseye ihtiyacınız yok. Hele böyle bu işleri parayla yapanlar ve buna inanlar çok büyük günaha girerler. Sizde alet olmayın 🩷
naynini baharcelikk49 ben öyle şeylere inanırım ama medyum vs değil, Havas ilmine sahip bir tanıdık ile çözdük olayı😊
Aryaderin baharcelikk49 lütfen böyle şeylere itimat etmeyin medyum neymiş ya dua edin bol bol öyle şeyler için, çeşitli dualar çeşitli namazlar var lütfen 🌺
Birisimiki baharcelikk49 hiçmi müge anlı izlemiyorsunuz? Böyleleri nasıl insanları dolandırıyo. Yazdıklarınız her hanede var. Bizde de var. Gaybı allahtan başkası bilmez. Vakia süresi oku 40 kere duanı et. İsmi azam duası var. Allah benden iste verim demiş. Başka kullardan medet ummak allaha şirk koşmaktır. Lütfen bulaşmayın.
Lunaaaaa baharcelikk49 neye inanırsanız onu yaşarsınız, üzerinizde büyü olduğunu düşünüyorsanız 40 kere ayetel kürsi okuyun, Allah’a sığının. Ben çok dini bütün bi insan sayılmam ama böyke şeylerin sadece Allah’a sığınarak geçeceğini biliyorum
baharcelikk49 Lunaaaaa üzerimde büyü olduğunu düşünmüyorum da nazardan çok korkuyorum ve nazarada çok geliyoruz çünkü her ortama girişimizde eve gelince baş ağrısından üstümüzdeki ağırlıktan başımızı kaldıramıyoruz belki bunun için bir duâdır ne bileyim bişey yapabilirler diye üstüne eğlendiğimizden beri her niyet ettiğimiz elimizde patlayınca artık böyle bir şey geldi aklımıza
Ucansupurge baharcelikk49 güzelim bu insanlar dolandırıcı oluyor bunlardan medet ummayin duanı et sadakanı ver herşey yoluna girer ❤️