nehirsude0 agzimizintadikacmasin ama ilerde bebegin evlenecegi donem lifler 100 lira olunca cok pisman olacaksin benim kizin ceyizi simdiden hazir 1 sandik dolu🤣
Elifdemir1907 SweetMom__ itiraf ediyorum bazen başımı alıp gidesim geliyor bazen avazım çıktığı kadar bağırasim geliyor bazen başımdaki şalı açıp sallaya sallaya gezesim geliyor bazen nefes aldığımı hissetmek istiyorum 😕 bazen bazen bazen…
Yorgunbebek SweetMom__ bu aralar yanzlızlıktan ve yaşlılıktan korkar oldum oysa önceden tek başına vakit geçirmeye bayılırdım daha yeni 22oldum
Yorgunbebek SweetMom__ bu aralar yanzlızlıktan ve yaşlılıktan korkar oldum oysa önceden tek başına vakit geçirmeye bayılırdım daha yeni 22oldum
dilarademiry 1234___ aa nasıl oluyor ben sadece aile ve arkadaşları kabul ederim normalde siz kimsiniz 😀😀
Gulmir SweetMom__ itiraf ediyorum ki ben sinir hastasiyim ((dipnot: kaynanam saolsun 😁😂😂))ama raporum yok
busehavva SweetMom__ ne hayallerle evlenmştm, sağolsn pişman ettirdi beni, kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden, kimseye syleyemiyorm bari burda itiraf edeyim 😞
Bertug1 SweetMom__ itiraf ederim ki titizlik hastasıyım kendi evlerinde çocuğu ile ilgilenip misafirlikte salıveren annelerden nefret ediyorum.
Mineltuba SweetMom__ itiraf ederim ki keşke ailemi seçme hakkım olsaydı asla doğduğum aileyi secmezdim