Kızlar merhaba aynı dertten muzdaribiz … İkiz annesiyim hamilelikte o kadar çok terliyordum ki sırtım her yerim su içinde kalıyordu progestan flaan kullandım erken doğum olmasın diye aşırı derece ödem toplamıştım ve şuan kızlarım 27 aylık oldular aktif şekilde emziriyordum aktif dediğim bu zamana kadar göğüslerim hala sizlayarak süt akardı çünkü ikisini aynı anda emziriyordum süt üretimi çöktü süt geldikce koltuk altlarimdan su gibi akardı . Onunla alakalı diye düşünmüştüm bir buçuk ay olacak kestim sütten o kadar zorlandım ki tarif edemem . Süt doldu taştı şişti derken geçti şükür . Ama geriye yine ter kaldı … Eşimin memleketine geldik siyahtan başka bişey giyemiyorum çok utanç verici bişey su gibi akıyor resmen koltuk altlarim göbek kısmı sırtım bacaklarım falan . Neyse sonuç olarak emzirmeyle alakalı değilmiş . Bende tiroid bezlerine baktircam müsait olunca kan degerlerimde sıkıntı yok bu arada . Koltuk altı için bı rollon var ismini isteyene yazabilirim . Kader arkadaslarim sevgilerimle … 🌼