umaygunay Amineduru23 evet bende ilk gün 90 yaptım 60 içti. 2gün 90 yaptım doymadı. 3.günden itibaren hep 120 içiyor
umaygunay melekkkizim sma comfort iyi diyorlar. Bide hipp markasını çok duydum. Ben sma optipro kullanıyorum
buse26 umaygunay merhaba bende sma optipro kullanıyorum bebeğim 2 günde bir kakasını yapıyo sma ya geçtiğinden beri daha bayramın 1. Gününden beri veriyorum sizde öyle yaptımı
Deletedmom_115 umaygunay haklısınız, en azından gece doyduğundan emin olmak istiyorum. Peki kilo alımı nasıl? Hangi mamayı kullanıyorsunuz
umaygunay Deletedmom_115 evet gece çok sık uyanıyordu. Açlıktan mı neyden diye kafayı yiyeceğime verdim en azından karnı tok biliyorum. Mama içen bebek hızlı kilo alır derler. Ama ben sadece gece veriyorum. Diğer zamanlar hep anne sütü ona rağmen yanakları belli etti. Bizim kilo problemi hep vardı o yüzden iyi kilo aldı az aldı çok aldı desem yanlış yönlendirme yapmış olurum
funda0923 Merhaba bende 4 aya kadar kullandım 90 cc veriyordum ve 3 saate bir verdim şimdi 5 aylık olduk hipp geçtim çok güzel içiyor ama acayip gaz yapıyor sanırım bende tekrar sma geçiş yapacağım.
funda0923 Deletedmom_115 yok sma gaz yapamadı büyük kızımıda onla büyüttüm ve ondada olmamıştı ama hipp çok gaz var sırf kendi çıkarıyor diye devam ediyorum .
tenz Tüm mamaları denemiş biri olarak kesinlikle golden goat tavsiye ederim hem keçi sütlü anne sütüne daha yakın hemde gaz yapmıyor kiloda aldırıyor. Çalkalama konusunda da ben direk kaşıkla karıstırıyorum mis gibi oluyo gaz da olmuyor
elfbr Deletedmom_115 Benim oğlum 3 aylık sütüm yetmyor 3 kaşık mama üç ölçeğe kadar su ilave ediyorum mamayı ayran gibi çalkalamayn oval bı şekilde daire yapın gaz yapmasın ben kullanyorm ama doktor hipp keçi sütü organik maması önerdi onu denym Bı