Kızlar oğlum 4 Nisan da 2 yaşına girdi doğduğundan beri uzun bir çocuk değildi fakat son zamanlarda çevreden dolayı boy ve kilo olayını aşırı kafama takmaya başladım. Akranlarıyla bir araya geldiğimizde içlerinde en kısa oğlum. İnsanların küçük mü kaç aylık veya küçük adam diye tabir etmelerinden sıkıldım. Önceliğim her zaman sağlıklı olması kesinlikle fakat çevre faktöründen dolayı acaba bu çocuk gelişemiyor mu bende mi bir sorun var yeteri kadar iyi bakamıyor muyum diye kendimi sorgularken buluyorum kendimi. Bundan dolayı doktorumuza da götürmüşlüğüm var bir kaç ay önce tahlil yapıldı herseyi normal çıktı doktorumuz boyunun ve kilosunun normal olduğunu 2 yaş değerlerinde olduğunu söylese de ben hala aşamadım sanırım takıntı haline getirdim. En son doktorumuz 12 kilo 86 cm demişti yakın zamanda tartılmadı. Ben mi çok abartıyorum sizin 2 yaşındaki bebeklerinizin boy kilosu nasıl? Biliyorum her çocuğun gelişimi farklıdır, hiç bir çocuk birbiri ile kıyaslanmamalı. Linç yemek istemem sadece dertleşme ve sohbet amaçlı içimi biraz rahatlatmak için postu açtım ❤️