bizdejantikizlardik Maka_Paka Ben benimkini bastırmadan yavaşça telledim zarar vermedi ama sen denemeden yapma çizebilir.
Sumeyye54 Maka_Paka internette gördüm aspirin var ya ilaç olan ütü çalışırken onu sür çıkıyor ama dikkat et elin yanmasın
Maka_Paka midekoruyucu Hahha yok kız kocam yapıştırmış 😂 çocuk ateşli bir kaç gündür ev işlerine bakamadım hiç
beyza31 Maka_Paka Instagram’da gördüm bugün ütüyü fişe takıyor bu parol hapla cımbızla temizliyor çıkıyor deneyebilirsin
Sumeyye54 Maka_Paka hayır ezmeden direk süreceksin internete yaz parol ile ütü altı temizleme diye çıkar kesin
Simsimy Maka_Paka Valla bilmiyorum ki. Benim evimde ütü direkt yok 😂 Yengem beyaz sirkeyle temizlerdi ütüsünün altını oradan geldi aklıma
melegim71 Maka_Paka utu sicakkken ya sirke yada yag cöz sık bezle ovala hemen ciksriri benim utudenmi benimde basima geomisti
kubra00k Çalıştır. Isınsın. Ütümasası üzerine birkaç ıslak mendil koy. Islak mendilleri ütüle.. o ısıyla ıslak mendil o lekeleri söküp almıştı benim ütüden. İsterseniz deneyin
Ozra Maka_Paka ben ısıtıyorum sonra kolonyayal temizliyorum ama eline dikkat et kalın bi bez al yanma
Simsimy Maka_Paka Şu dik buharlı olanlardan kullanıyorum. Daha pratik. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı 😅