pasaklisinkukuli Ben açık biriyim ama eşimin tarafında açık giyinmek hoş karşılanmaz o yüzden bu elbiseyi saçım açık kullancam yazın olacak düğün olur mu
Ballilokmam11 pasaklisinkukuli elbise hoşmuş ama düğüne çok uygun bulmadım açıkçası daha tek renk olan bir model tercih edebilirsiniz
lidokain pasaklisinkukuli güzel ama resmen ben tesettür elbisesiyim diye bağırıyor. Açık olmayan bir suru abiye var neden onlara bakmıyorsun
66arasim pasaklisinkukuli Elbise güzel ama bilemedim yani aciksaniz açıklar içinde usturuplu şeyler var yani hoş karsilanmaz dediniz diye diyorum bu baya tesettür Ayrıca ne giymek istiyorsanız onu giyin yani sizi ne mutlu ediyorsa kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz ki
pasaklisinkukuli cevriyeee evet teswttüre uygun ama düğün mevlüdlü olabilir ve oldukça dindar bir aile göze batmak laf söylrnsin istemiyorum düğünlerde bu tarz giyinmeyi teecih ediyorum
kuzeyimoglum pasaklisinkukuli yerine göre giyinmek bu oluyor. Bende açığım ama mevlüt lü düğüne gitsem mini elbise giymem . 😇
pasaklisinkukuli 66arasim bu fikre saygı duyorum ama stresten kaostan nefret ediyorum onu çekmektense böyle güzel olmanın yolunu arıyorum
Dfncgdm2022 pasaklisinkukuli elbise cok guzel ama bence acıklara gore bır elbıse deıl cnm bunun gıbı daha farklı model bak sonuc olarak tesetturku deılsın bu kadar da karışmasınlar
pasaklisinkukuli Dfncgdm2022 dar olmucak kısa olmucak yakası yada sırtı açık olmucak bu kriterler toplanınca tesettür elbiseye uygun oljyor 🤷♀️
marsiyen pasaklisinkukuli boynu biraz açık olabilir ama çok kapalı elbisesi bence. Eğer çok sıkıntı olursa şık bir gömlek pantolon giyinebilirsiniz.
pasaklisinkukuli Maka_Paka kumaş pantalonu sadece mülakatta giyerim 😃😃brnden uzak olsun hiçç yakışmıyor
mnkanne1 pasaklisinkukuli yakın akraba ise biraz daha ağır modellere bakabilirsiniz bence ama uzaksa akraba bence gayette olur güzelmiş bende sizin gibiyim açığım ama eşimin babası imam öyle olunca kıyafet konusunda bende zorlanıyorum anlıyorum sizi