pasaklisinkukuli Maka_Paka kumaş pantalonu sadece mülakatta giyerim 😃😃brnden uzak olsun hiçç yakışmıyor
mnkanne1 pasaklisinkukuli yakın akraba ise biraz daha ağır modellere bakabilirsiniz bence ama uzaksa akraba bence gayette olur güzelmiş bende sizin gibiyim açığım ama eşimin babası imam öyle olunca kıyafet konusunda bende zorlanıyorum anlıyorum sizi
Yorgunbebek pasaklisinkukuli güzel elbise ama size yakışanı giyin kimin ne dediği önemli ki herkes kendine baksın
pasaklisinkukuli 66arasim bu fikre saygı duyorum ama stresten kaostan nefret ediyorum onu çekmektense böyle güzel olmanın yolunu arıyorum
pasaklisinkukuli Dfncgdm2022 dar olmucak kısa olmucak yakası yada sırtı açık olmucak bu kriterler toplanınca tesettür elbiseye uygun oljyor 🤷♀️
pasaklisinkukuli Ucansupurge ucan süpürge bu arada hamile değilmişim test öyle diyo insallah yanılmazz dünden hatırlarsın
Maka_Paka pasaklisinkukuli Niye kız ? Olmazsa olmazim, ben çok yakıştırıyorum ceket ya da ağır bir gömlek bluzla falan
Ucansupurge pasaklisinkukuli Ahh süper sevindim 🤗 Gönlüne göre olsun herşey 😅😁 Şimdi ben şüphelenmeye başladım iyi mi 😂 Bu ay regl olmadım lekelenme oldu geçti. Bir kaç gündür göğüslerim ağrıyor yorgunluk var ve bugün hafif bir bulantı oldu. Aman amann
hamsiperisi Ucansupurge benim reglim de gecikmişti göğsüm şişkinleşti hatta acıyordu ucu mide bulantısı da vardı hafiften ama çok şükür sabah oldum test alın bence gebelik ve gecikme belirtileri aynı çünkü
Ucansupurge hamsiperisi Ya bende implant var o yüzden de regl olmamış olabilirim öyle düşünüyordum ama kızım bugün göğüslerime bastirinca acayip acıdı bir şüpheye düştüm 😂😅
hamsiperisi pasaklisinkukuli elbise çok şık yazlık bir elbise bence kollarını bileklerinizde bırakmayın biraz yukarı çekerseniz ve güzel maşalı bir saçla gayet güzel olur
Simsimy pasaklisinkukuli Elbise hoş ama bence tesettüre uygun. Kimse için kendinizden ödün vermeyin derim :) Kendi tarzınız olan, dekoltesiz, normal boylarda bir şeylerde tercih edebilirsiniz. Pantolon- ceket kombinide olabilir.
kuzeyimoglum pasaklisinkukuli yerine göre giyinmek bu oluyor. Bende açığım ama mevlüt lü düğüne gitsem mini elbise giymem . 😇
balinayakafaatanhamsi pasaklisinkukuli bence bariz tesettür elbisesi. Saç açık çok komik durur. Açıklarada uygun kapalı elbiseler de var. Ben olsam giymezdim. Üzgünüm
Ucansupurge pasaklisinkukuli Evde değilim 😂😅 kendimi yiyorum Bazı sebeplerden dolayı bir süre annemde kalıyoruz
ogulluana pasaklisinkukuli yazın çok sıkıcı olmaz mı bu kumaş şifon gibi sanki. Daha terletmeyecek bir kumaş seç bence . Ve çok abes olur bence saçlarınız açık ama böyle bir kapalı elbise . Bence daha güzel modeller bulabilirsiniz usturuplu