Maviskizimm Nazliprensesinannesi ben yaptırdım 2. Ve 4. Aylarda bitti menenjit aşılarını da yaptırdım 13. Ayda var bitane daha
Thanim Nazliprensesinannesi yaptirdim menenjiti de yaptirdim her yer hastalik dolu nerden ne kapilacagi belli degil ne yazik ki
Betiferi34 Nazliprensesinannesi ilk dozunu 3 aylıkken yaptırdık bir sorun olmadı.bu ay 2. Dozunu yaptırıcaz
bilbakalim Ben 3. Ayda ilk dozu yaptırdım bu kontrolde ikinci doz yapılacak. Ben menenjitide yaptırıcam gününü bekliyorum
Nazliprensesinannesi Ben yaptirmadim 9 aylik olduk gecenlerde bi ark yaptirmis bende ondan duydum bana kimse bundan bahsetmemisti ne dr nede saglik ocagi ya
Aysemmm Rota 1.dozu yaptırdım ateş ve ishal yaptı😔2. Dozu 5 aylıkken yaptıracağım umarım fazla yan etkisi olmaz
zerrin_c Annesinindurusu biz menenjitin ilk dozunu 7.ayda yaptırdık. İkinci doz da 9.aydaydı ancak kızamık aşısı çıkmış onu yaptıracaz. 10.aya kaldı menenjit. Son dozu da 12 ya da 13.aydaydı sanırım
Deletedmom388 Nazliprensesinannesi ben yaptırdım kızıma 2.ay ilk dozunu. Şimdi 4aylık bu hafta 2. Dozunu yaptıracağım 🙏🏻 Menenjit aşısının da zamanını konuşacağız onu da yaptıracağım.