Gozdessa Arkadaşlar çizgifilm izlemeye kaç yaşında başladınız acaba 1 yaş veya 1 yaştan daha erken başlayan var mı bu eski susam sokağı gibi faydalı videolar iile başlamayı düşünüyorum ilk olarak sizler kaç yaşında başladınız
PamukPrensesannesii Gozdessa 14.ayda 15dk ile başladık. Ama her gün izlemiyordu. Hava yağmurlu olduğu günler sadece. Diğer türlü hep dışardaydik
[silindi] Gozdessa çoğu uzman üç yaşından önce asla ekran izletilmemesi gerektiğini savunuyor, amerikan pediatri akademisi ise iki yaşından önce zararlı diyor
Buket57 Gozdessa benim kızım tv açıkken hiç bakmıyor,sadece reklam çıkınca dikkatini çekiyor onuda bir iki reklamdan sonra kapatıyorum 1 yaşında şu an 😊 zaten çoğu zaman kapalı tv bende bişey izlemiyorum.
moonlight__ PamukPrensesannesii şu an kaç yaşında bebeğiniz? Benimde 16 aylık en fazla 3 dk izletiyorum günlük bi zararı olur mu sizce
PamukPrensesannesii moonlight__ Şuan 21 aylık. Benim kızım da olumsuz bir durum olmadı. Ama her çocukta bıraktığı etki farklıdır, bilemeyeceğim o yüzden ♥️ Ne izletiyorsunuz 3dk ?
Gozdessa Benim kızım henüz 9 aylık ama şimdiden araştırmaya başladım zamanını çok tv izletme taraftarı değilim sadece çok kısa ve yararlı videolar belki ileride olabilir sizlerin de fikrini almak istedim ekran hiç görmedi 1 yaşa kadar da görmeyecek ama sonrası için yorumlarınızı merak ediyorum
moonlight__ PamukPrensesannesii çok sevindim bir sıkıntı olmamasina 💗🌺 şarkı söyleyen bir çocuk var sabit duruyor onu öyle hareketli renkli şeyler değil
birinsan14 2 yaşında henüz hiç izlemedi. 3 yaşında kadar sıfır ekran düşünüyorum. Bir faydası yok ekranın uzun vadede. Ekrandan kısa vadede öğrendiği iki tane renk rakam için tazecik beynine zarar vermek, öfke patlamalarıyla uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Deletedmom_113 15 dk 20 dk izletiyorum diyen anneler bu çocuk sizinle oturup kalkmıyor mu siz TV izlerken o ne yapiyor merak ediyorum dönüp TV ye bakmıyor mu benim eşim işten gelir dilediği bı filmi diziyi açar oturur bitene kadar izler yani çocuklarımı nasıl koruyabilirim aynı odada
Ogibuse Deletedmom_113 onu bende bilmiyorum bizim tv kalkıyoruz açılıyo yayıyoruz kapanıyor 😂 ama her çocukta fatklı etki veriyor mesela benim oğlum yeni 1 yaşında sevdiği müzik çıkarsa bakar bitince oyun oynamaya devam eder oyuncaklarıyla ben yanında oturuyosam benimle oynar top atarız kartlara bakarız yine sevdiği çıkarsa bakar bazı çocuklar kitlenip tv kapanana kadar izler salonda yanlız bile kalsa sıkılıp peşimden mutfağa geliyor kap leğenle oynamaya 😂😂🤣
oglumubeklerken Deletedmom_113 çocuk uyanıkken mümkün mertebe TV açmiyoruz böyle koruyoruz başka çaresi yok
mavibahar1 Deletedmom_113 biz 3 senedir evdeki tv yi sadece çocuğumuz uyuyunca açıyoruz ve eksikliğini hissetmiyoruz. Akşam 8 buçukta uyuyor o uyuyunca tv izliyorum ya da telefonda bişiler yapıyoruz. 😊
OncedenGurme Deletedmom_113 kızım 3.5 yaşını geçti. 3 yaşına kadar hiçbir şekilde o uyanıkken televizyonu açmadık, izlemedik. Çocuğumuzun sağlığından daha önemli değil saçma sapan diziler filmler
Deletedmom_113 Ogibuse bı oğlum var 3.5 yasinda bizimki sevdiği şeylerde kilitlenip kalıyorda günlük diziler açıksa genelde izlemez ama babası bazen aksiyon savaş tarzı şeyler izler onlara da bizimle bakıyor çocuklar için çok yanlış filmler biliyorum ama bu bilinçte olmayan adamlara da engel olunmuyor ya
mavibahar1 Gozdessa mayıs ta 3 yaşına girecek o zaman başlamayı düşünüyoruz. İngilizce şarkılar ve ingilizce çizgi film, haftada 2 gün 15 dk diye eşimle konuştuk. Bu zamana kadar tablet, telefon, tv hayatımız da yok. Sadece radyo.