zehra1998 Dr niz hangi ayda başlattı ve hangi aşıyla, güncel fiyatı nedir, en önemlisi çocuk çok mu ateşlendi ağrı acı çekti Zaten çok huysuz ağlak bir bebek olduğu için aşıya cesaret edemedik her yaptıran çok zor geçtiğini söyledi
Dolores zehra1998 şu anki fiyatı bilmiyorum ama ateş konusunda biz hiç zorlanmadık, diğer aşılar gibi rahatsız etmedi
efelinamoms zehra1998 ben oğluma 1 yaşından sonra başladım ilk etapda bexsero ve nimenrix aynı anda oldu huzursuzluk ateş vs olmadı çok şükür benimde oğlum çok ağlak 2 ay sonrada bexsero 2. Doz bugun yani 2100 tlye aldım
MeetJoeBlack zehra1998 fiyat bilmiyorum çok oldu biz yaptıralı. 7. Ayda başladık. 7-9-13 bexsero, 8-13 nimenrix yapıldı. Calpol verdik biz, ateş yaşamadık. Sadece son dozda bacak ağrısı ve huzursuzluk olmuştu.
zehra1998 efelinamoms fiyatını şey için sordum bende alıcamda heryerde aynı mı, bş de çocuğu mahvediyor diye korkuyorum
ozgec zehra1998 herkes farklı canım bızde cocuk basmadı ayagının ustune aşırı huzursuzdu ateş oldu hafıf bu kadar
efelinamoms zehra1998 oğlum bugun biraz huysuz ama bu 10 günlük bi huysuzluk doktorda aşıdan önce muayne etti arka azı dişler geliyormuş büyük ihtimal ondan
tulay-473 daha önce iki doz bexero yaptırdık bugün de nimenrix hiç birinde bahsettiğiniz gibi birsey olmadı bebekten bebeğe değişiyor elbette ama abarttıkları kadar değil.
naynini zehra1998 13.ayda yapılacaktı bizim aşımız ama hasta olmuştuk o sıra, doktor erteleyelim dedi. Şimdi 14 aylığız ve daha yaptırmadık… Doktor hala izin vermedi fakat özel bir durumumuz var. Asi takvimini bulursam atarım buradan normalde planlanan ne şekildeydi diye
fa_sena_y zehra1998 1 doz nimenrix olduk 15.ayda sonra 1 doz bexsero ve 1 doz daha bexsero olduk. bexsero 2100 liraydı. ateş yaptı bizde. ve aşı yerinde çok ağrısı oldu hep ağladı acıyo diye. ama yapacak bir şey yok. doktor şart dedi. son dozu 1 sene sonra.
Deletedmom_99 fa_sena_y bu takvimi kim önerdi biraz farklı gibi benim oğlum da 15 aylık yeni başlayacagız memenjit aşılarına doktor önerisi ile mi böyle yaptırdınız
naynini zehra1998 bizim nimenrix 2-4-13 Bexsero 3-5-15 şeklinde planlanmıştı ilk kontrolde… Sonra işler değişti tabi…
fa_sena_y Deletedmom_99 evet. biz yaptırmayacaktık doktor değiştik. o doktor kesin yaptırın dedi. 12 aydan sonra yaptırınca farklı oluyor dozları.
zehra1998 naynini ya bizimde iki ayrı dr planladı ama eşim o zaman 700 tl idi pahalı buldu yaptırtmadı şimdi 3 katı olmuş ama parası hiç önemli değil ben vereceğim de çocuk çok ağlar diye durdum
naynini zehra1998 bizim de oğlumuz da kalp rahatsızlığı çıktı, ameliyat riski vs vardı. Aşılar ağır gelebilir yaptırmayın dedi doktorumuz. Hala yaptirmadik işte. Her gidiş soruyoruz. Aman parası mühim değil… Bir şekilde Allah rast getirir zaten 🤲🏻 sağlık sonuçta💐