CatBoy Salı günü faranjit oldum c vitaminli bir grip ilacı içtim alerjik döküntü oldum kaşıntıdan aklımı yitirmek üzereydim her yerim pıt pıt doldu ayak parmaklarıma kadar hemen ztyrec içtim söndü derken persembe astımımı tetikledi, perşembeden beri öksürüyorum deli gibi özellikle sabaha karşı mamaya kalktığım da köh köh evde köpek havlıyor sanki.
Birde şimdi mevsim geçişi alerjilerimde çoğaldı gözlerim kaşınıyor, burnum su gibi ( grip değilim.)
Faranjitim iyileşti asıl olay basladı dediğiniz gibi 1 ay öksüreceğim şimdi.
Artık bugün aksam eşim dayanamadı öksürüğüme üzüntüsünden doktorumu arıyor doktorumda izindeymiş haftaya hastanede olacakmış evdeki ilaçları söyledim 2 hap günde 3 kere 2 paf ventolin ve baska bi inhaler daha yazdı yarın alacağım insallah bir an önce toparlarım öksürmek çok yoruyor insanı.
10 nefes alıyorsam 8 kere öksürüyorum şiddetli bir biçimde gerçi size astım öksürüğünü anlatmama gerek yok iyi biliyorsunuzdur ne yazık ki sizde.. 😓
Bir de bugün yan komşum sen hasta mısın öksürüğünü duyduk üzüldüm diye rencide etti beni rahatsız ediyormuşum gibi geldi su an sessizce öksürmeye calısıyorum ama olmuyor