Balliiii Aşkımsular video vs izledim bir halt anlamadım nerden açıcam nasıl alıcam 🤔 uzun vadeli yatırmak istiyorum az bir miktar bilgisi olan var mııı
sahrabalam2 Balliiii borsayı bilmeyen birisinin bu tür girişimleri hep hüsranla sonuçlanıyor siz hiç bulaşmayın çünkü gerçekten çok dikkat gereketiren bir konu aynı zaman da bilgide
alexab Balliiii mobil bankacılıktan yatırım hisse senetleri kısmından alım yapabilirsiniz sizi otomatik menkul kıymetlere bildiriyor borsaya girmiş oluyorsunuz aslında basit bir işlem fakat hisse senetlerini piyasaya uygun şekilde takip etmeniz gerekiyor. Zor olsn kısmı bu.
momybaby Balliiii yatirim hesabi açacaksınız bankadan. Her gün girip takip etmenize gerek yok uzun vade ise. halka arzlara katilabilirsiniz. takip gerektiren o olur. halka arz da surekli surekli olmuyor zaten. uzun vade alacaksaniz bist30 da ki bist50 de ki sirketlere bakabilirsiniz. bunlar genelde turkiyenin lokomotifi olan sirketlerdir ve saglamdir. sirketleri onu bunu bilmem ugrasamam diyorsaniz da fonlar var. fonlardan alabilirsiniz. fon dediginizde şu oluyor. mesela ben fon yoneticisiyim diyelim. hisseleri araştırıp alip satma islemini ben yapiyorum sizde kardan faydalaniyorsunuz. tabi paranızın dusme ihtimali de var. hangi fiyattan aldığınıza bagli. ama nihayetinde uzun vade her zaman kazandırır diyebiliriz genel olarak. yatirim fonlarina da tefas sitesi var. oradan bakabilirsiniz. bankacilik endeksi yatirim fonlarina temkinli yaklasin derim nacizane
Ipek222 Balliiii ben garantiden açtım yatırım kısmından açabilirsiniz al sat yapıp kısa vadeli kar amacınız olmadığı için korkmayın alınması tavsiye edilen bazı hisseler var ben onlardan alıyorum ara ara bir de halka arzlara katılıp satmıyorum en az 5 yıl dokunmayı düşünmüyorum bu şekilde zarar etmezsiniz twitterdan da birkaç uzman var takip ettiğim onların önerilerilerine uyuyorum risksiz devam ediyorum az az koya koya 5.500 tllik hissem bar şu an öyle duruyor
Balliiii sahrabalam2 ay cidden mi o kadar mı karışık fjfjd uzun vadelide kar oluyor dokunmadığın için bir şey olmaz diyorlar Bilindik fonları alınca. Sürekli açıp bakmaya vaktim yok zaten. Ay napıcaz bacım çocuklarım için yatırım yapmaya çalışıyorum 🫠
Balliiii alexab bir kere alıp kalsa öyle ckxkxjnc ay o kadar bilgim dışıki 😂 iki bebemle sürekli takip edemem ayol 😏
alexab Balliiii yatıracağınız parayı yok olarak sayıp alacaksanız siz bilirsiniz fakat düşük miktar almak çok mantıklı değil gibi siz bilirsiniz. Bankanızla görüşün.
Balliiii alexab yeni gireceğim için yüksek miktarla girmek ne kadar doğru olabilir teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 💐
Mminigimm Bende bakamam ilgilenemem diyodum ama sarıyo aldıkça öğreniyosun önemli bi detay unutacağın kadar parayla başla lütfen 🙏🏻 500₺ ile girmiştim ekleye ekleye 7 bin oldu küçük büyük deme yani biriktirdikçe alırsın
tombikdonerkankasiiskender Bende sadece halka arz olanları aldım iki şirketten ama katılım endeksine uygun olmadıkları için sattım 15 günde 500 lira kazandırdı, katılım endeksine uygunların halka arz olmasını bekliyorum şimdilik
Caglab Balliiii bankadan yatırım hesabı açıyorsun ordan hisse senedi alıyorsun uzun vade köklü şirketlere yatırım yap halka arzlarada katılabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)
Yorgunmom_ Peki kızlar kısa vadede nasıl yol izlemeliyim bende girmek istiyorum çok birsey değil 800 TL param var bari bi yerden başlayayım kızım için 2 yaşında bu güne kadar hep ona gelen paraları harçlıkları hep harcamak zorunda kaldım bu parasına dokunmadan onun için biraz birikim olsun istiyorum
Balliiii aleksandralarossa ay öyle mi diyorsunuz 😕 yok valla çalışan falan, ne yapayım kuzularıma yatırım yapmaya çalışıyorum bu devirde zaten zor geçiniyoruz rabbim darda olana yardım etsin 🥺💝💝