hayalperest2310 Tavuklupilav aynn canım eda çok sagolun Allah razı olsun hepinizden riski hala var dua edelim lütfen 🙏
hayalperest2310 Melek34011 amin inşallah defnecbk bitkisel hayattan çıkmış hayati riski hala var ama iyiye gidiyormuş alparbsr inşallah canım
-Eraymoms- hayalperest2310 ohhh çok rahatladım resmen mucize inanmıyorum 🥺🥺 küçük bebeğini geride bırakmadı anne yüreği bir dokunuşuyla rabbim şifa versin çabucak ayaklansın inşallah
Yoncaglsvn hayalperest2310 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sevdiklerine,ailesine bağışlasın insallah dualarım onunla olacak 🤲🏻
Acer hayalperest2310 Rabbım tez zamanda şifa versin inşallah Rabbım çocuğuna eşine ailesine bağışlasın 🤲🤲🤲
albayra hayalperest2310 ya gerçekten mi ağladım okurken rabbim kızına bağışlasın inşallah o kadar mutlu oldum ki kendi canım kanım gibi sevindim. Sağ Salim hastaneden çıktı haberini de alırız inşallah 🙏
Rozeee Rabbimin hikmetinden sual olunmaz çok sevindim hem bebeği hem eşi hemde ailesi adına inşallah ayaklanıp sağ salim çıkar hastaneden yarım kalan ameliyatı ne olacak peki bu konu hakkında bilgi verdi mi doktorlar
hayalperest2310 Rozeee ameliyat gerçekleşti canım zTen o zamn beyin ölümü gerçekleşmiş çok şükür gözlerini acip kapatmış doktorlar iyiye gidiyor demiş
Rozeee hayalperest2310 bin şükür Rabbime 🥹 yavrusu şu an ne yapıyor emiyor muydu ne ile besleniyor nasıl uyuyor kıyamam yaa rabbim onu annesiz bırakmasın
Raacey__ hayalperest2310 okurken içim titredi. Rabbim yavrusunun yüzü suyu hürmetine o hastaneden el ele çıkarsın sevdikleriyle