Elif1150Ecem hayalperest2310 🥺🥺🥺🤲🤲🤲😢 Rabbim yardımcısı olsun, iyisallah herşey yolunda gider Rabbim sen büyüksün 🤲
hayalperest2310 alparbsr betulggd Cileklimilkshake albayra kızlar mutlu bir haberle geldim mucizemiz yaşandı beyin ölümü gerçekleşmişti halam kızını görmeye gitmiş içeri yanina da onun kızını kalk kızın seni bekliyor demiş ellerinden tutturmuş birden titreme gelmiş gözlerini acmış doktorlar da çok mutlu olmuş hala tehlikesi var ama bitkisel hayattan çıkmış lütfen dua edelim 🥺 Ayseee60 kurtege ikiprensesbebiss AseLBebek26 -Eraymoms- SweetMom__ Elif1150Ecem Meri-Mel elagozlubircoldelisi denizse Tavuklupilav
3ccukannesi hayalperest2310 😥😥😥ay tüylerim diken diken oldu tam dua ediyordum yorumlara bakarken çok zor 😞😞😞 Rabbim dayanma gücü versin sevdiklerine mekanı cennet olsun
denizse hayalperest2310 rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah Allah’ım yavrusuna bağışlasın bir anne olarak tüylerim diken diken oldu rabbim yardımcısı olsun mucize olsun inşallah hayırlısı ile atlatsın 🙏
Evimizinnesesi hayalperest2310. Hep haber almak için grdim bu posta ama bu habere çk üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin bebeği de Allahım hep iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın Allahım bebek için inşallah herşey güzel olsn acısı içimi yaktı
Tavuklupilav hayalperest2310 kuzeniniz Erciş’te mi ? Bende bugün böyle bir haber duydum. Ameliyat esnasında beyin ölümü gerçekleşmiş diye 🥺
-Eraymoms- hayalperest2310 ohhh çok rahatladım resmen mucize inanmıyorum 🥺🥺 küçük bebeğini geride bırakmadı anne yüreği bir dokunuşuyla rabbim şifa versin çabucak ayaklansın inşallah
albayra hayalperest2310 ya gerçekten mi ağladım okurken rabbim kızına bağışlasın inşallah o kadar mutlu oldum ki kendi canım kanım gibi sevindim. Sağ Salim hastaneden çıktı haberini de alırız inşallah 🙏
AseLBebek26 hayalperest2310 ah rabbimin mucizesi çok sevindim Rabbım ol derse olur o küçük yavrunun yüzü suyu hürmetine annesini ona bağışlasın melek yavruyu annesiz bırakmasın Rabbım sağ salim çıksın insallah🙏🙏
Tavuklupilav hayalperest2310 ay Allahım çok şükür ailesi gecikti demişlerdi arabaları bozulmuş diye. Çok sevindim çok Allah yavrusunun hayrına versin edaydı dmi ne dua ettim az önce eşimle konuşurken
hayalperest2310 Kendisi de bu uygulamayı kullanıyor aslında ama hangi isimle kullanıyordu hiç bilmiyorum
hayalperest2310 Tavuklupilav aynn canım eda çok sagolun Allah razı olsun hepinizden riski hala var dua edelim lütfen 🙏