mom-1 hayalperest2310 sizi anlıyorum insallah güzel haberler alırız ne dicegimi bilemiyorum ya valla tutuldum haber alırsanız bize de söylermisiniz
Evimizinnesesi hayalperest2310 Rabbim şifa versin yavrusuna bağışlasın inşallah bi haber var mı annenin son durumu hakkında
poyrazssmomms Rabbim şifa versin minik yavrusuna bağışlasın inşallah burda hayırlı haberlerinizi beklıycem😞
hayalperest2310 poyrazssmomms alparbsr yoğun bakımda canım ameliyatı yarım bırakmışlar bayram tatili olduğu için gerekli doktor yokmuş beyni çok hasar aldığı için kafatası düzeltilip yoğun bakıma alınmış 😭😭kızı da sürekli kusuyormus iç kanama geçiriyor olabilirmiş
alparbsr hayalperest2310 oyyy Allah’ım şafi ismi ile şifa versin inşallah mucize haberler ver bize inşallah bebek ne durumda
2lokum_moms hayalperest2310 Allahım şifa versin bebeğine bağışlasın inşallah 🤲🤲inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum 🤲🤲🤲
Fasulye12 Rabbim şifa versin, inşallah bize müjdeli bir haber verirsiniz. Rabbim bebeğine bağışlasın annesini 🙏🏻
Ekinimm Rabbim Şafii ismiyle oyla bebeğine şifa versin tekrar ameliyata alınıp hiç bir şeyi olmadan çıkar bebeğine bebeğide ona kavuşur inş 🤲🏻🤲🏻
hayalperest2310 alparbsr yoğun bakıma alındı anne ameliyatı yarım bırakıldı maalesef doktor yokmuş bebek de sürekli kusuyormus Rabbim yardım etsin inşallah 🤲anne zaten komada sadece atan bir kalbi tüm fonksiyonları durmuş durumda maalesef yüzde 10 luk yaşama şansı varmış 😭😭😭
alparbsr hayalperest2310 çok saçma değil mi doktor getirtemiyorlar mı kadının durumu çok ağır bu göz göre göre ölüme terk etmek benim şahsi fikrim
hayalperest2310 alparbsr öyle düşünüyorum bende ne olursa olsun bu ihtimal her zaman var düşünüp doktor bulundurmak zorundalar
alparbsr hayalperest2310 ben yakınları tarafı olsaydım hastaneyi başlarına yıkardım ne demek bayram tatili diye ameliyatı yarım bırakıp yoğun bakımına ölüme terk etmek bide utanmadan yüzde 10 yaşama şansı var diyorlar sizin yerinizde olsam karşı tarafla konuşur hastaneyi bi inletsinler diye konuşurum
kubraugur Korka korka okudum mesajları. Nasıl yarım bırakılır ya . Allahım şifa versin yavrusuna bağışlasın
damla6116 Rabbim şifa versin inşallah. Hiçbir anneyi yavrusundan hiçbir yavruyu annesinden ayrı koymasın 🙏🤲🤲