terliklerimlegeldim Sadeturkkahvesi Aşkım vallahi bende aynen böyle dedim neeeeeyyyy 😅😅😅 detaylı yapıyorlarmış artık nasıl yapıyorlarsa detaylı 😅😅
Sadeturkkahvesi terliklerimlegeldim ya bide gerçekten güzel yapmıyolar bizim yardımcı vardı yatılı işten çıktı çıktığndan beri evi temzliyorum heryeri mahvetmiş şmdi haftada 2-3 gün biri gelsin diyorum gelen söyleniyo yok büyük yok şöyle böyle lanet olsun ben yaparm deyp sürünüyorum (sürünme sebebim ev 8+1)
Minigim2 Gizmokzilla tanıdık birini bulun yada başlarında bekleyin o zmn mağdur olmazsınız siz müsait değilseniz anneniz vs olsun
Gizmokzilla Minigim2 ya bizim kendi dükkanımız var başında duramadım işte ne yazık ki :( aynı şekilde annemin de dükkanı var o da duramıyor başında ve zaten başka da kimsemiz yok. Neyse sabah 6da kalkıp kendi evimi kendim temizliycem olmazsa wmdldlağağsğs
Gokcetutkunn aleksandralarossa detaylı temizlik mi acaba dolap içleri falan da dahil mi ve yardımcınızı önerir misiniz acaba benim için önemli çünkü ve İstanbul’da mısınız?
aleksandralarossa Gokcetutkunn istanbul da değilim maalesef. Tek günde hepsi yetişmiyor maalesef evim büyük 2 katlı epey oyalıyor. Camlar dolap içi için ekstra çağırıyorm.
Gokcetutkunn Aselllll bende zaten acelem yok diye 2 güne sığdırsın istiyorum çünkü aylardır evde tam anlamıyla bir temizlik yapılmıyor yurt dışında yaşadığım için