unalll Okuyanbiranne öncelikle yazınız için çok teşekkürler Zaten biz 32 günlükken bir ameliyat olduk Aneztezi kaldıramadı yavrum uyanamadı yoğın bakımlarda yattı Onu daha yeni atlattık derken bu çıktı Artık gerçekten çok yoruldum Evladıma 5 sene sonra kavuştum ama onun bile tadını çıkartamadım
Okuyanbiranne unalll öyle mi çok üzüldüm Allah sevdiği kuluna dert verir lütfen kendinizi salmayın size dua edeceğim inşallah bir an önce sağlığına kavuşur yavrunjz
unalll abcdeg kızınız tedavi olmasına ve geçmesine gerçekten çok sevinfim Yazınız için çok teşekkür ederim Sakin kalmaya çalışıyorum ama umarım dayanabilirim
Rozalinda unalll bacim caresiz bi dert degil ki bu kadar uzme kendini. bi kac ay takili kalir sonra duzelir sayili gun cabuk gecer. Zaten kucuk daha gunun cogunda uyur. Benin oglum ayaklari ice donuk dogdu. Dogar dogmaz tum ayak bacak alciya alindi. Sonra 3 ay gunde 23 saat ortasi demirli özel ayakkabilar giydi. Hala da uyurken giyiyor tedavisi 4 yasinda bitecek dusunun 4 yas. Sizinki bi kac ay sonra bitip gidicek insallah.
unalll Rozalinda çok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun Çok üzülüyorum artık dayanıcak gücüm kalmadı
Rozalinda unalll şöyle düsun hastanede degilsin, evinizdesiniz ve o takilacak olan bandaj onun iyligi icin. Allah kolayligini verecek. Sandigindan daha kolay gececek inan. Ilk iki gun zorlanir alisma sureci sonra herseye alisiyorlar zaten. Ben de cok agladim ettim hala agliyorum arada ama faydasi yok ya aglaya aglaya geciyor gunler 3 yasina geldik bakalim hayirlisi insallah iyi gjdiyor tedavimiz bizim de.
Buse1707 unalll hiç canını sıkma diyicem arkadaşım ama pek mümkün değil bende ilk doktor dediğinden cümlesi bitene kadar ağlamıştım ilk cihazı taktiklarinda da çok ağladım ama alışıyorsun şuan 2 ay oldu cihaz takılalı ilk zamanlar çok zor oluyor hem bebek için hem anne için cihaz hala takılı bizde .bayramdan önce gittik kontrol için 2 ay daha kalacak . doktor ilk bize de iyileşmezse alçı veya ameliyat diye bizi de korkuttu ama çok şükür iyiye gidiyor ve kalça yerine oturdu bizim sağ kalça hafif sol kalça tamamen cikikti bizim ki bandaj değil boncuklu kalça ortezi .kötüyü düşünme arkadaşım akrabalarimdan iki cocukda da vardı aynı cihazı kullandılar biri şuan 4.5 diğeri 3 yaşında gayet sağlıklilar inşallah bizim bebeklerimiz de düzelecek…
unalll Buse1707 ya ilerleme olmasına çok sevindim Sizin ölçüleriniz neydi ? Bilmiyorum sürekli kendimi suçluyorum ve sürekli ağlıyorum İyice psikolojim bozuldu yemek yiyemiyorum su bile içmiyorum çok kötüyüm artık
Buse1707 unalll değerleri açıkça tam bilmiyorum üniversite hastanesinde çektirdik ölçümleri söylemediler ama doktorun demesi sol kalça tamamen çıkık
unalll Buse1707 evet öyleyiz dimi Güçlü olmaya çalışıyorum Ama ona baktıkça suçluyorum kendimi ağlıyorum
Buse1707 unalll kendimizi suçlayacak bisey yok istermiyiz evladımıza bisey olsun normal doğum da olur dedi normal doğum değil sezeryan doğum yaptım inan bizlik biseu yok kendini hiç suçlama
NewMaman Merhaba, çok geçmiş olsun. Biz de bu süreci yaşamıştık, eski mesajlarıma bakarsanız bilgilendirmek için başlık açmıştım forumda, orayı bir okuyun, aklınıza takılan başka şeyler olursa yanıtlarım seve seve 😊
unalll Rozalinda evet öyle düşünmek istiyorum İyiyi çağırmak istiyorum Hayatıma iyiyi kabul etmek istiyorum
elifnsli Merhaba bizde de gelişim geriliği vardı 54 60 ile 3.ayda Tübingen takıldı 4 . Ayda 58 64 oldu 5.aydan itibaren röntgenle bakıldı 7.ayda cihazı çıkardık 9.ayda kontolü gittik 1.5 yaşında tekrar çağırdı geçmezse ameliyat olacak şuan 10 aylık